Какви въпроси трябва да зададем при гледане на карти Таро?

Какви въпроси трябва да зададем при гледане на карти Таро?

Най-хубавото на картите Таро е , че честно казано, можете да очаквате всичко. При Таро няма конкретни въпроси - и още по-добре, няма нищо еднозначно. Буквално няма ограничение за проблемите, които Таро може да ви помогне да разрешите и разберете. Добре е да избягвате въпроси по отношение на здравето, но всяка друга тема е напълно подходяща. Всички отговори са вече там и чакат - просто трябва да получите достъп до тях. Ако използвате Таро, за да предприемате важни ходове в живота си или просто да ви помогне да разберете кои телевизионни сериали да изгледате следващия път, ето какво да направите.

Картите Таро са начин да създадете по-дълбока връзка между себе си и Вселената, начин да се свържете с интуицията си и начин да получите друга гледна точка за ситуация, за която търсите насоки. Таро може да бъде инструмент за себеоткриване и дори понякога се използва в различни видове терапия.

Какви въпроси трябва да зададем при гледане на карти Таро?

Ето и същността: всяка карта Таро има свързани ключови думи и значения. При четене на Таро вие задавате въпрос – дори и да е нещо толкова просто като "Какво трябва да знам днес?" – разбърквате и теглите картите. След това, независимо дали става въпрос за една карта или дузина в сложна комбинация, вие ще интерпретирате символите и архетипите на картите Таро, които изтегляте.

Трябва ли да се обърнетеж към специалист по Таро и кога?

Първоначално, когато тепърва изучавате значенията на картите и се упражнявате, добра идея е да получите професионален прочитПрофесионален четец на Таро може да ви предложи външна перспектива - освен това можете да гледате как се прави и може би да приемете някои съвети. Дори хората, които четат карти Таро, за да си изкарват прехраната, често обичат да чуят и друго професионално мнение, за да си сверят часовниците.

Какви въпроси трябва да зададете и как да го направите?

Много хора отиват при хора, занимаващи се с Таро и не знаят какво да попитат. Но бихте ли отишли ​​при лекар или друг специалист и бихте ли им платили пари, за да се опитат да отгатнат проблема ви, без да им дадете никаква информация за вашите симптоми или притеснения? Това е загуба на време и е възможно напълно да пропуснете това, което искате да разберете.

Не всички четящи Таро са екстрасенси или ясновидци!  Дайте на професионалиста информация за това къде се намирате и какво искате да знаете. Отнасяйте се към него като към всеки професионалист – кажете им от какво се нуждаете и какви са вашите очаквания. По този начин ще получите по-конкретен отговор.

Какви въпроси трябва да зададем при гледане на карти Таро?

Независимо дали се срещате с професионалист или го правите сами, отделете няколко минути, за да помислите какво точно искате да знаете. След това изпълнете следните стъпки: Разбийте въпросите си на по-малки детайли; Помислете за миналото и бъдещето; Конкретизирайте въпросите си; Можете да попитате КОГА ще се случат нещата; Помислете внимателно, преди да зададете въпрос с да или не; Задавайте отворени въпроси.

Някои въпроси, които може да зададете:

  • Какво трябва да оценя в живота си в момента?
  • Как мога да създам повече баланс в приятелствата си?
  • Какво трябва да науча от сегашното си работно място?
  • С какво допринасям в живота си в момента?
  • Какъв урок мога да взема със себе си от раздяла ми?
  • Как миналото ми влияе на настоящето ми?
  • На кои идеи да обърна внимание днес?
  • От какво се нуждая най-много в живота си в момента?
  • Кои личностни черти и качества са ми необходими в партньора?
  • Как мога по-добре да укрепя настоящата си връзка?
  • Какво трябва да взема предвид при избора на кариера?
  • Как се чувствам относно човекът, с когото се срещам?

По-долу можете да видите разговора ни с Иван Гинев, който е ентусиаст на тема карти Таро и е добре запознат със спецификата на картите и начините, по които можем да ги разчетем:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay