Какво да попитате партньора си, който ви е изневерил

Какво да попитате партньора си, който ви е изневерил

Когато разберете, че вашата половинка ви е изневерила, скръбта, чувството за предателство и тъга могат да замъглят съзнанието ви. Разговорът на тази тема може да бъде не само труден, но и ужасно болезнен. Може да помислите, че вече нищо няма смисъл и няма нужда да научавате подробности защо се е стигнало до тук. Но има няколко неща, които задължително трябва да разбере. Затова ето кои въпроси трябва да зададете на половинката си.

Обичаш ли другата?

Отговорът може да ви съсипе, ако той е положителен. Много хора се влюбват в човека, с когото изневеряват, така че партньорът ви може да не е изключение. Сега трябва да си зададете този въпрос: "Готови ли сте да бъдете с човек, който се е влюбил в някой друг или дори го обича?"

Какво имаше тя, което ми липсваше на мен?

Този въпрос не е предназначен да навреди на самочувствието ви, но разгледайте ситуацията от гледна точка на вашия партньор. Големи са шансовете той да се чувства зле от това, че през повечето време сте заети или сте прекалено критични към личността и навиците му.

Говори ли за мен пред нея?

Трябва да знаете дали любовницата на партньора ви е наясно със съществуването ви. Заедно с това питайте партньора си как е извинил изневярата си пред нея – дали е излъгал, че сте разделени или че сте в нещастна връзка. В зависимост от причината можете да разберете дали вашата връзка и партньор заслужават втори шанс или не.

Не помисли ли за мен в онзи момент?

Това е много болезнен въпрос, тъй като ще ви нарани изключително много, ако знаете дали вашият партньор е мислил за вас преди да изневерява или не. Ако не го е направил, е почти ясно, че не приема връзката ви за сериозна. А ако е помислил за вас, то трябва да сигурна, че той не само не ви обича, но не ви и уважава.

Мислил ли си за изневяра в миналото?

Питайте дали и друг път не се е замислял да изневерява или това е било еднократно нещо. Ако е разсъждавал дали да го направи друг път, то трябва мигновено да се разделите, тъй като той не е готов за сериозна връзка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay