Какво се случва между Ким и Кание след раздялата с Пийт Дейвидсън

Какво се случва между Ким и Кание след раздялата с Пийт Дейвидсън

След девет месеца заедно Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха. Връзката започна на снимачната площадка на Saturday Night Live, когато Ким беше домакин и се зароди известна химия помежду им. Комедиантът в момента снима филм в Австралия и разстоянието очевидно доведе до някои проблеми в отношенията им . Те все още изпитват "много любов и уважение един към друг".

Някои фенове се чудеха какво може да означава това за Кардашян и бившия й съпруг Кание Уест. Ким се разведе законно през март, докато други аспекти на официалния развод се разработват в съда. През първите месеци на връзката на Кардашиян с Дейвидсън, Уест даваше много гласност на желанието си да се събере с бившата си съпруга и неприязънта си към новия ѝ приятел. Оттогава те разрешиха проблемите си и "са щастливи съвместни родители".

Това обаче не означава, че между тях ще се случи нещо повече.

Анонимен източник, близък до семейството споделя, че Ким беше щастлив да бъде подкрепи Кание, но това не е знак, че ще се съберат отново. По време на петъчно изслушване в съда в Лос Анджелис, адвокатът на Кардашиян, Лора Васър, каза, че двете страни се разбират и общуват помежду си.

"Напоследък Ким и Кание са родители по здравословен начин и правят нещата от сърце. Да бъде страхотен баща винаги е било много важно за Кание и основната му цел е децата му да са щастливи. Той се опитваше да игнорира всякакви силни емоции и да се съсредоточи върху това, което е най-важно за него, а именно грижата за семейството му.", казва друг вътрешен човек.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay