Какво се случва с Мадона? Притеснително видео в TikTok вся напрежение сред феновете

Какво се случва с Мадона? Притеснително видео в TikTok вся напрежение сред феновете
The Independent

Обожаваме Мадона и винаги сме ѝ се възхищвали, заради всичко което прави. Това е причината напоследък да сме силно притеснени от нейното поведение. Освен, че от няколко години тя е с изцяло променена визия, вследствие на пластични операции, кралицата на попа се държи необичайно странно и в своите социални мрежи.

Макар Мадона да е скандална по природа, не можем да отречем, че настоящото съдржание в профилте ѝ в TikTok и Instagram е прекалено дори и за нея.

Певицата отново предизвика безпокойство сред феновете заради публикувано от нея видео в TikTok, на което тя синхронизира устни на фона на песен с агресивен и вулгарен текст. Това, на което тя "рапира" в краткото клипче е парчето на Baby Keem "Vent", в което са употребени доооста груби изрази.

Феновете на изпълнителката не пропуснаха да споделят своите коментари по повода. Някои от тях изразиха разoчарованието си, казвайки, че са слушали музиката на Мадона през целия си живот, но  в момента са възмутени от съмнителните неща, които тя публикува. Други използваха повода да се пошегуват с нейната възраст.

"Това е просто ужасно! Какво се случи с истинската Мадона, тази, която наистина можеш да погледнеш и да кажеш Уау, красива си и талантлива!!!", гласи един от коментарите, а друг я подтиква да се пенсионира.

Визията на Мадона също се превръща в обект на подигравки. Напоследък тя залага на изсветлени или дори обръснати вежди, странно боядисана коса, мрежести чорапогащници и дълбоки деколтета от прозрачни материи. Понякога косата ѝ е в ярко розово и по-скоро прилича на скандалия гримьор Джефри Стар, отколкото на самата себе си.

Съвсем наскоро, изпълнителката отново разбуни духовете, признавайки, че "май е гей" в едно от нейните видеа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay