Какво стресира мъжете по време на бременност?

Защото този 9-месечен период е стресиращ не само за жените

Какво стресира мъжете по време на бременност?

Ясно е, че жените изживяват най-голям стрес и притеснение през тези 9 месеца, докато бебчо е в тях. Но задавали ли сте си въпроса как се чувстват мъжете? Дали са спокойни, колкото изглеждат и как им влияе цялото това суетете? Да, мъжете също се притесняват за доста неща. Вярно е, не износват детето, но след раждането му ще се включат активно в отглеждането му, Ето какви мисли минават през главата на мъжа.

Как ще бъде животът за трима?

Досега вашият мъж е свикнал да живеете само двама, а сега ще се появи трети член на семейството. Разбира се, първо се тревожи дали всичко ще е наред с бебето, със здравето му. След това започват мисли за това как ще успее да се адаптира към тричленно семейство и дали ще може да обръща достатъчно внимание на малкия човек.

Страх от спонтанен аборт

Бъдещите бащи се страхуват да не би жена им спонтанно да абортира или пък детето да има някаква малоформация. Това ги ужасява, а най-страшното за тях е, че не могат да направят нищо. 

Неизвестността дали ще се справят

Доста бащи се чудят дали могат да се справят, дали могат достатъчно да помагат на майката и да се включат в отглеждането на детето.

Страх от това как ще се отрази детето на връзката

Преди раждането на детето двойката е свободна да ходи навсякъде, да прави каквото иска и така да се каже има свой личен живот. Бъдещите татковци се притесняват дали ше си имат свои моменти с жена им.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay