Шарения, удобство и женственост

Акцентите от Седмицата на модата в Ню Йорк

Нарцисо Родригес
Нарцисо Родригес

Колкото и да обичаме топлите нощи, прекарани на чист въздух и слънчевите дни, през които мислим предимно за морета и забавления, то трябва да се примирим, че любимият ни сезон е към своя край. Това е и времето обаче, в което свежи идеи и нови модни колекции биват представяни по модния подиум в Ню Йорк за пролетния сезон на 2012 година. Големите в модния бранш показват какво са сътворили по време на Седмицата на модата, а ние ви разказваме за най-интересното, което привлече вниманието ни.

Представите на дизайнера Оскар де ла Рента за пролетната визия включват ярки и свежи цветове, флорални мотиви и дантела. Дизайнерът е вложил малко стил от 70-те в моделите си, а модните критици със сигурност харесаха видяното на подиума в Ню Йорк.

Модната марка L.A.M.B на Гуен Стефани също включва много игриви и цветни предложения за добро настроение през пролетта. Повечето от дрехите са в запазения мъжки стил на Гуен - виждаме гащеризони, якета с ципове, къси панталони и широки блузи, които изглеждат изключително удобни. Повечето облекла са ефирни и обсипани с доста закачливи цветове. Не бива да пренебрегваме и аксесоарите на Гуен, които със сигурност ни спечелиха. Сандали с висок ток в електриково синьо и червено - само за смели момичета.

Дизайнерът Нарцисо Родригес пък показва своята страст към различните архитектурни стилове. В облеклото му виждаме и азиатско вдъхновение, изразено чрез изящните и красиви кимона. Полите на Родригес стигат под коляното, загатвайки за нежната женска плът отдолу. Със сигурност дизайнерът знае как да подчертава красивите черти в женското тяло.

Вижте пролетните предложения на марките в галерията, за да добиете представа за какви красоти говорим.

 

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay