Какъв човек сте според датата си на раждане (I част)

Качествата и недостатъците, които рожденият ден носи на всеки от притежателите си

Какъв човек сте според датата си на раждане (I част)

Датата на раждане говори изключително много за всеки човек, независимо през кой месец и година е роден и какъв е полът му. Според индийските вярвания именно тя предначертава житейския и любовния път и посочва силните и слабите страни на личността.

В поредица от три статии ще ви разкрием именно какво носи датата на раждане на всеки от притежателите си. Започваме с челната десетка.

1
Вие сте изключително отдадени. Когато се захванете с нещо интересно за вас, всичко друго остава на заден план. Притежавате креативност и подхождате оригинално и различно към нещата. Обичате да изпипвате детайлите.

Много сте емоционални, но също така и склонни да потискате чувствата си и да ги задържате дълбоко в себе си. Също така ви липсва търпение да довършвате започнатото и често в очите на околните изглеждате непостоянни.

По отношение на любовта, вие определено вярвате в тази от пръв поглед, която ви грабва, стиска ви за гърлото и затваря очите ви за всичко останало.

2
Водещи при вас са чувствата и емоциите. Притежавате умението лесно да създавате приятелства, тъй като сте приятно комуникативни и в очите на околните почти винаги сте положителен образ, който буди усмивка.

Тъкмо поради гореспоменатите емоции обаче често сте склонни към депресивни състояния и изолация. Освен това, въпреки че притежавате безпогрешна интуиция, рядко в крайна сметка следвате шестото си чувство.

В любовта действате бавно, но залагате на сигурността. А когато я откриете у човека до себе си, сте склонни да му се отдадете напълно и да разкриете романтичната си страна. Важно ваше качество е, че сте изключително верни, но изисквате същото и от партньора си.

3
Вие сте много жизнени и носите в себе си авантюристичен и свободолюбив дух, очакващ с нетърпение поредното предизвикателство. Притежавате уникалната способност бързо да се възстановявате от всякакви физически и психически сътресения и да преодолявате всички пречки по пътя си. Умеете да бъдете в центъра на вниманието и околните ви обожават.

Често обаче емоциите побеждават разума ви и сте склонни да се гмуркате прекалено надълбоко в непознати води, без да си задавате въпроса дали това е най-доброто решение. По тази причина на любовния фронт сте претърпявали не едно разочарование.

4
Вие сте родени ръководители, тъй като притежавате силно развити организационни умения, които ви помагат да имате готов план за всяка ситуация, независимо колко напрегната е тя. Искреността и индивидуалността ви превръщат в предпочитана компания от околните, а отдадеността ви прави желани както в професионалната, така и в личната и най-вече любовната сфера.

Проблемът е, че често потискате чувствата и емоциите си в стремежа винаги да сте под контрол и на ниво. Затова съществува риск от изблици на пасивна агресия, който трябва да се стремите да не допускате.

5
Вие сте създадени, за да работите с хора. Умеете да представяте идеите си по най-добрия начин, без притеснение и излишни приказки. Притежавате богато въображение, което ви помага да сте винаги иновативни и креативни в професионален план.

Често обаче не довършвате започнатото, защото бързо се отегчавате и изведнъж осъзнавате, че не ви "свърта”. По тази причина имате склонност понякога да бягате от отговорност.

В любовта сте отдадени, но и много ревниви. Случва се да развиете толкова силно чувство за собственост към партньора си, че в крайна сметка да го отблъснете и да останете сами.

6
Ако трябваше характерът ви да бъде описан с една единствена дума, то това е "отговорност”. Защото вие сте изключително отговорни към всичко в живота си - работа, колеги, семейство, съседи и дори непознати.

Именно тази безусловна отговорност ви прави много отдадени, честни и щедри, но и често е причина да бъдете употребени и смачкани от околните.

На любовната сцена сте бавни и предпазливи, не обичате да се впускате в новото "с главата напред”. Именно затова с партньорите си сте на първо място приятели, а чак след това - любовници.

7
Вие сте абсолютен перфекционист във всяко едно отношение и по тази причина често оставате неразбрани от околните. Това обаче не ви притеснява, защото, въоръжени с много индивидуализъм, вие сте концентрирани единствено върху собствените си цели, без да гледате в "чуждата паничка”.

И, споменавайки индивидуализъм, вие трудно приемате чужди нареждания и затова най-подходяща за вас е самостоятелната работа или пък такава в собствен екип.

Обратно на професионалната, в личната сфера сте способни на всичко, за да задоволите и умилостивите партньора си.

8
Вие определено притежавате в големи количества качеството, наречено бизнес нюх. Винаги мислите в перспектива и имате предварително изготвени планове за абсолютно всяка ситуация. Контролирате отлично финансите си и умеете да разпределяте времето си, за да успявате да отделите внимание на всичко и всички, без да пренебрегвате и самите себе си.

За сметка на това в любовния ви живот композицията е напълно различна. Влюбвате се спонтанно, бурно и страстно, връзките ви лесно се задълбочават, но за съжаление често приключват точно толкова рязко, колкото и са започнали.

9
Вие сте идеалисти с кауза, която се стараете винаги да отстоявате, дори и да сте сами на "фронта”. Изключително толерантни, усмихнати и разбиращи другите хора сте, затова с вас се общува лесно и приятно както в професионален, така и в личен план.

Колкото до любовта, на тази сцена сте изключително потайни и притеснителни. Трудно ви е да разкривате чувствата си, най-често защото се страхувате от отхвърляне. Имате склонност да живеете със спомените за отдавна отминала любов и ви е трудно да започвате отначало.

10
Независими, енергични, уверени в себе си и родени лидери. Така накратко могат да бъдат описани хората, родени на 10-о число. Ако и вие сте сред тях, то със сигурност сте наясно с тези си качества и постоянно се стремите към себеусъвършенстване.

За съжаление от това често страдат чувствата и емоциите ви, които биват потискани и пресирани в името на поставената от вас самите цел. Освен това доминиращият ви характер понякога ви създава трудности при общуването с околните.

По отношение на любовта, често оставате сами, поради силно развитите си собственически чувства, комбинирани с болезнена ревност - "качества”, които не привличат, а отблъскват партньора.

Ако не сте открили своя рожден ден в по-горния списък, не се тревожете, а съвсем скоро очаквайте и следващата порция дати. А ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

96 20
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



20
Не е посочен 20.12.2013|17:10
Следва продължение, така че очаквай. :)
19
Не е посочен 19.12.2013|15:55
Не мога да се съглася май с определението, тъй като според него съм личност, която е целенасочена и концентрирана, а истината е, че съм супер разпиляна и хаотична. Всичко е строго индивидуално.
18
Не е посочен 19.12.2013|14:47
Номер едно, ама не знам до колко написаното за мен е вярно.
17
Не е посочен 19.12.2013|13:41
"Съвсем скоро", каквото и да значи това ;)
16
Не е посочен 19.12.2013|13:00
И кога ще им и втора част, за да видя и за моята дата? Интересно ми е какво пише и колко е вярно.
15
Не е посочен 18.12.2013|21:02
Ще следя с интерес, да разбера за моята рождена дата.
14
Не е посочен 18.12.2013|17:16
Интересно, но моята дата я няма.
13
Не е посочен 18.12.2013|16:35
Интересна статия .
12
Не е посочен 18.12.2013|16:15
може и да има нещо вярно, но не е доказано на 100% .
11
Не е посочен 18.12.2013|16:12
Числата не определят човека, а по-скоро той дава смисъл на всичко в живота си.
10
Не е посочен 18.12.2013|16:02
Тук не стигнаха до моята рожденна дата .
9
Не е посочен 18.12.2013|15:51
Може и да има нещо вярно, но според мен всичко си опира да човека, средата, възпитанието и прочие. Що се отнася до моята дата, трудно ми е да преценя.
8
Не е посочен 18.12.2013|15:30
Това си е цяла наука, която обаче не се опира само до това на коя дата си роден, а се правят сложни изчисления според датата, годината, часа и прочие.
7
Не е посочен 18.12.2013|15:20
"И, споменавайки индивидуализъм, вие трудно приемате чужди нареждания и затова най-подходяща за вас е самостоятелната работа или пък такава в собствен екип. " - Кой пък не мечтае да работи за себе си изцяло?
6
Не е посочен 18.12.2013|14:45
Ще изчакам да видя за моята дата.
5
Не е посочен 18.12.2013|14:41
ама дали е вярно това?
4
Не е посочен 18.12.2013|14:41
Родена съм на 7 мога да кажа,че всичко написано е доста вярно лично за мен :)
3
Не е посочен 18.12.2013|14:26
Има още дни да почакам докато излезе моето число! :)
2
Не е посочен 18.12.2013|14:16
Интересен човек съм..,според написаното тук:)
1
Не е посочен 18.12.2013|11:10
не са верни, моята дата не е отбелязана до момента, но познавам хора, родени на 4-ти и 8-ми и тези неща изобщо не са им присъщи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay