Луди или напълно отдадени на професията?

Напълней и със слава изгрей

Не е лесно да си актьор – превъплъщаваш се в какви ли не роли, след което пък ставаш неистово известен, а папараци те следят зад всеки ъгъл. А ако искаш да достигнеш своя кариерен връх и да забиеш знамето на победата там, трябва да преминеш и през допълнителни изпитания. Едно тежко такова например, е покачването на теглото, но не с 2 килограма, а с 20.

 

Решихме да проследим кои талантливи актьори са наистина отдадени на работата си, и без много-много да му мислят, са покачили теглото си с двуцифрени числа. Всичко това в името на добрата актьорска игра, разбира се.

 

Ръсел Кроу за филма "Мрежа от лъжи"

Това вече се нарича воля! Г-н Кроу е наедрял с цели 29 кг, за да изглежда точно като героя си – шеф на ЦРУ.

 

Джаред Лито за филма "27-ма глава"

Филмът разказва за убийството на Джон Ленън, а отдаденият изцяло на ролята си актьор, се е осмелил да качи около 30 кг. Доста шантаво и безотговорно ни се струва на нас, обикновените хора пред екрана.

 

Чарлийз Терон за филма "Чудовище"

Точно както подсказва заглавието, актрисата очевидно се е стремяла да докара вида си до такова създание. Освен, че е качила 14 кг, на екрана играе ролята на отблъскваща серийна убийца. Може би си е струвало, защото с тази роля Чарлийз печели Оскар за най-добра актриса през 2003 година.

 

Мат Деймън за филма "Доносникът"

Актьорът разказва, че за да се докара до вида на дебеланко, забравил за понятието здравословен живот. Ежедневното му меню включвало бургери, понички, газирани напитки и какво ли още не. С това темпо бързо си докарал 14 кг отгоре.

 

Бенисио Дел Торо за филма "Страх и омраза в Лас Вегас"

Назад към далечната 1998 г., актьорът е качил близо 19 кг, за да се въплъти в ролята на д-р Гонзо. Филмът, обаче се е превърнал в класика сред гениалните сценарий и символ на добрата актьорска игра.

 

Джулия Робъртс за филма "Яж, моли се и обичай"

При нея килограмите не са толкова стряскащи, защото във филма тялото й е секси - както винаги. Гледайки широката усмивка на екрана, никой не би предположил, че актрисата е качила 5 кг за филма.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay