Пет модни грешки, които да не допускате на интервю за работа

Не ги допускайте!

Пет модни грешки, които да не допускате на интервю за работа

Когато кандидатстваме за работа, най-важни са нашите умения и способности и възможността ни да ги приложим пред интервюиращия ни по най-добрия начин. И все пак, външният вид не бива да се подценява. Ако се появите като модно недоразумение, едва ли ще направите много добро впечатление. (Спомнете си за поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат.") Ето кои са нещата, които да не правите.

Недобре съчетаното облекло

Ако сте се облекли в жълто и розово например или други на практика несъчетаеми цветове, това няма да направи много добро впечатление.

Прекалено високите токчета също не са препоръчителни за интервю за работа. Спрете се на нещо стабилно, с което ще Ви е удобно.

Носенето на прекалено много излишни неща на интервюто, също не е добре. Трябва ви CV, мотивационно писмо, химикалка, дипломи, грамоти, сертификационни курсове.. и това е!

Не носете дрехи, които обличате веднъж в годината

Да, разбираемо е, че искате да изглеждате добре, но, ако не сте обличали онази официална черна рокля от 2 години, то това би си проличало, защото и на вас вероятно няма да ви е комфортно в нея.

Не обличайте дрехи, в които се чувствате неудобно!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay