Кейтлин Дженър: "Отдавна се чувствам уверена като жена"

Брус Дженър смени пола си наскоро и сега говори открито за трудностите на това да бъдеш дама от клана Кардашиян

Кейтлин Дженър: "Отдавна се чувствам уверена като жена"

Една от най-популярните транссесксуални личности - Кейтлин Дженър, позната преди операциите си като Брус Дженър - бивш съпруг на Крис Кардашиян и баща на Кендъл и Кайли Дженър, блести на корицата на списание The Advocate.

Кейтлин споделя, че се чувства изключително силна и би могла да понесе всичко, което животът ѝ предложи, защото вече е преминала успешно пред редица изпитания на тялото и духа. Тя признава, че не е идеална, но този факт няма да я спре да опитва да бъде себе си.

Главният редактор на списанието Матю Брийн споделя, че е избрал именно Дженър за корицата, защото тя е човек с широка аудитория и голямо публично влияние, който може да даде повече светлина относно живота на трассексуалните.

"Кейтлин е много неща в едно и все още се учи, и то публично, как да бъде жена, транссексуална жена и транссексуална знаменитост. Всички погледи са вперени в нея и индустрията е изумена от начина, по който се справя.” Брийн казва още, че животът на Кейтлин е доста интересен, защото чрез нея можем да научим много за всички очаквания, които се стоварват върху плещите да днешните дами, особено пък онези, които са публични личности.

Кейтлин Дженър: "Отдавна се чувствам уверена като жена"

Самата Кейтлин споделя в интервюто, че винаги е искала да бъде жена, но въпреки всичко среща много трудности по време на трансформацията си и все още не се чувства идеално в кожата си.

"Когато излизам навън, трябва да съм подготвена на 100%. Не мога да позволя на папараците да ме снимат без грим и с неподходящ тоалет. Трудно е да си роднина с клана Кардашиян, защото всички очакват да си безупречен. Ким е много добра в това и всички ние трябва да се опитваме да изглежда възможно най-идеално, когато сме навън.”

Кейтлин все пак признава, че има и по-важни неща от външния вид и това не е най-основното за нея. "Има много повече в това да бъдеш жена от грима и прическата. Аз все още се уча, опитвам се да наваксам и да разбера всяка малка тайна, защото съм много нова в тази област.”

Кейтлин Дженър: "Отдавна се чувствам уверена като жена"

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay