Ким Кардашян не прилича на себе си на Седмицата на Модата в Милано

Феновете на Ким Кардашян за пореден път разкритикуваха външния вид на 42-годишната риалити звезда като този път казаха, че е прекалила с филърите! В страницата @problematicfame, в която са сравнени по-стари и по-нови снимки на Ким, е пълно с коментари от фенове, които я молят да спре с пластичните операции и неинвазивните процедури, тъй като започва да изглежда "неузнаваемо".

"Тя стига до точката, от която няма връщане тук с операциите и филърите", коментира един фен.

Друг почитател пък сподели, че е твърде късно, тъй като "тя е неузнаваема от години", докато друг неодобрителен фен възкликна: "Тя скоро ще изглежда като Джанис Дикинсън, ако продължава така!" "Чувствам, че започва да прилича на Меган Фокс. Филърите някак я състариха", отбелязва друг. "Според мен филърите наистина започват да състаряват хората", пише друг фен.

Критиките на почитателите идват след появили се карди на 42-годишната Кардашян по време на Седмицата на модата в Милано. На снимките риалити звездата не прилича на себе си, а външният ѝ вид предизвика шок в социалните мрежи.

По време на шоуто на Dolce & Gabbana Ким се ппояви с бежово кожено яке с катарами. Облеклото б съчетано с подходяща пола с катарами отстрани, заедно с кафяви ботуши, които стигаха до под коляното.

Кардашян изпрати целувки и помаха на италианските си фенове, като някои потребители в социалните мрежи не пропуснаха да споделят своите коментари относно външния ѝ вид.  се обърнаха към Twitter, за да споделят своята оценка за модния външен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay