Финален зрелищен трейлър на Черната вдовица

Понякога трябва да изберем между очакванията към нас и това, което сме.

Финален зрелищен трейлър на Черната вдовица

На 1 май в дългоочаквания филм Черната вдовица един от най-обичаните герои от редиците на Отмъстителите и пантеона на Марвелсе изправя пред демоните от своето мистериозноминало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници– енигматичния Таскмастър. В ролята на емблематичната Черна вдовицаНаташа Романоф се завръща СкарлетЙохансон – актрисата, която вече неизменно се идентифицира с образа и успя да превземе сърцата дори и на най-взискателните фенове.

Финален зрелищен трейлър на Черната вдовица

Финалният зрелищен трейлър на Черната вдовица затвърждава позицията на филма като едно от най-важните заглавия в киновселената на Марвел, което не отстъпва по амбиция и мащаби дори и на най-емблематичните продукции на студиото. Невиждани досега кадри дават нов поглед към впечатляващия екшън и колоритните герои и потвърждават, че в сърцето на филма лежи личната и затрогваща история на Наташа и нейната трансформация от опасен наемен убиец в един от най-важните членове на Отмъстителите.

Време е Черната вдовица Наташа Романоф да вземе решение и да покаже на целия свят коя е всъщност.

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Срещаме се и с нейното "семейство", включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (РейчълВайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като  Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, BerlinSyndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (TheDisappearanceofEleanorRigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат СкарлетЙохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, РейчълВайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Черната вдовица се завръща на 1 май в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay