Две от главните претендентки за сърцето на Евгени напускат завинаги!

Две от главните претендентки за сърцето на Евгени напускат завинаги!
screenshot

Култовото предаване "Ергенът" върви към своя финал и напрежението се покачва все повече и повече, а в последните епизоди има невероятни обрати, които ни карат да се чудим какво ли ще видим до края.

Айлин, Джия и Валерия бяха триото на раздора. Най-коментираните, най-обичаните, най-мразените и най-обсъждани момичета в къщата. 

Айлин направи опит да се върне и да се бори за сърцето на Евгени, но той категорично я отхвърли. Като обяснение даде, че са на различен етап от живота, а и не е честно спрямо другите момичета да се отметне от думата си. Разочарована, но с усмивка на уста, Айлин напусна къщата с гордо вдигната глава!

Но обратите във вчерашния епизод, не свършиха до тук, защото на церемонията на розата напусна не кой да е, а пламенната певица Джия! 

Никой не очакваше точно тези две момичета да напусат къщата, дори напротив, те бяха смятани за едни от главните претендентки за сърцето на Евгени.

Валерия остава сама... Ще я нападнат ли сега дружно всички и ще успее ли да задържи позициите си, предстои да видим в следващите епизоди...

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay