Колко точно е богата Сара Джесика Паркър?

Колко точно е богата Сара Джесика Паркър?

Любопитни ли сте колко печели Сара Джесика паркър а всеки епппизод на "И просто така"? Все пак тя играе ролята на една от най-меблематичните героини на нашето съвремие! Всъщност от HBO са напълно открити по отношение на заплатите, които получават актьорите от продукцията.

И не, че Сара Джесика Паркър си няма достатъчно, то за нас е от изключите;на важнст да разберем, с колко се е "надула" нейната банкова сметка покрай продължението на легендария сериал!

Готови ли сте?

Според Variety, Сара Джесика Паркър печели повече от 1 милион долара за всеки епизод на "И просто така" за първия сезон от 10 епизода – което означава, че тя е спечелила общо 10 милиона долара. Това всъщност се оказва огромно увеличение спрямо друг сериал, в който участва - Развод на HBO. Става дума за $275 000 на епизод – докато заплатите ѝ в други телевизионни проекти като Glee дори не са известни.

И като се има предвид, че продължението на "Сексът и градът" е на път да издаде втори сезон и няма съмнение, че Сара Джесика Паркър отново ще спечели заветните 10 милиона, ако не и повече.

Celebrity Net Worth съобщава, че Сара Джесика Паркър е получила 15 милиона долара за първия филм "Сексът и градът" и дори спечели 20 милиона долара за широко критикуваната втора част.

Оригиналният сериал "Сексът и градът"  се излъичи в шест сезона и Сара Джесика Паркър, разбира се бе най-голямата звезда в него. Celebrity Net Worth съобщава, че тя е спечелила около 50 милиона долара за първите три сезона и след това става продуцент за сезон 4, като започва да прави 3,2 милиона долара на епизод. Това означава, че в хода на 46-те епизода в сезони 4 до 6 тя е прибрала около 147 милиона долара.

Нейното имущество също струва милиони

Пакър и нейният съпруг Матю Бродерик притежават две градски къщи една до друга в Ню Йорк, които те превръщат в масивно имение. Една градска къща просто не е била достатъчна! Двойката инвестира 34,5 милиона долара в имота, но се предполага, че сега той струва много повече. И на всичкото отгоре, те също са успешни в препродаването на недвижими имоти, като взеха имение, което получиха за около 3 милиона долара през 2000 г. и го продадоха за 15 милиона.

Колаборации

Според Forbes, актрисата е получила 15 милиона долара през 2012 г. - не само от повторения на сериала, но и от продажби на парфюми и други козметични продукти. Всъщност парфюмите са огромен източник на пари като цяло, като са й спечелили повече от 18 милиона долара само през 2010 г.

Да не забравяме, че Паркър притежава собствен бранд вино и управлява бизнес с дамски обувки. 

И така, каква е общата нетна стойност на Сара Джесика Паркър?

Това би било 200 милиона долара, според Celebrity Net Worth. Ако това ви изглежда малко, вероятно е защотовсе пак актрисата трябва да плаща данъци. Да си богата знаменитост, по ирония на съдбата, не е евтино. Всички тези градски къщи не се купуват сами, нали така?!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay