Определиха Сузанита като българската Риана

Определиха Сузанита като българската Риана

Както вече добре знаете Сузанита е бременна и скоро ѝ предстои да се срещне с най-голямото щастие в живота си. Преди време тя сподели радостната новина в социалните мрежи, но не след дълго последваха личи драми в любовния ѝ живот с бъдещия баща на детето ѝ Марк Славов. За щастие любовта победи и в момента двамата влюбени са в прекрасни отношения.

И докато ние зорко следим сложните им взаимоотношения, младата двойка реши да замине за Италия, за да покаже на местното население колко са влюбени. Това пътуване бе и удобен повод Сузи да покаже наедрялото коремче в центъра на Милано.

Определиха Сузанита като българската Риана

Сузанита позира в Галерията на Виктор Емануил и пред Миланската катедрала по бял кроп топ, от който гордо се подава изпъкналото коремче. Оголила корем на популярната търговска дестинация, Сузи бе оприличена от своите фенове на легендарната певица Риана.

Определиха Сузанита като българската Риана

Припомняме, че американската изпълнителка се обличаше доста екстравагантно по време на своята бременност и всеки следващ тоалет все повече демонстрираше своята бременност.

Смятате ли, че Сузанита е получила вдъхновение именно от Риана или тя е толкова скандална, че не ѝ е нужен пример, за да направи нещо подобно?

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay