Прекалено разголена ли е учителката от "Ергенът 2" в Instagram ?

Прекалено разголена ли е учителката от "Ергенът 2" в Instagram ?

Изобщо няма да се правим на моралисти и да осъждаме действията на която и да било от участничките в предаването, а дори ще отправим благодарност към БТВ за комедийното шоу. Някои от ситуациите в "Ергенът 2" са толкова абсурдни, че ни карат да се просълзим от смях. Кара ни да се запитаме дали не живеем в симулация?!

Трагикомедийният жанр продължава да се развива, а последното ни разкритие е за момиче, за което се твърди, че е с професия на учител по изобразително изкуство, което лъсна с няколко фотосесии по бельо в своя инстаграм профил. За снимките тя е подбрала четиризвезден хотел в Бургас.

Прекалено разголена ли е учителката от "Ергенът 2" в Instagram ?

Малко преди празника на влюбените тя стартира публикуването на еротични снимки по бельо в различни пози. А ето какво сподели в социалната си мрежа за участието й в предаването:

Защо участвам в най-романтичното реалити?

"От много време съм без половинка, но не я и се търся. Отдадена съм на своите призвания в изкуството. Занимавах се с преподаване на И.И.(изобразително изкуство) от 1ви до 7ми клас, както и на децата със оценени образователни потребности. Аз намирах радостта във всички тези начинания, намирала съм я и в любовта, но като че ли, тя не е така силна, че да се задържи трайно в моя живот, колкото живописта, скулптората, стенописта, естрадното пеене а от скоро и класическото. На мнение съм, че човек трябва да прави това, което го кара да се чувства жив. Да си жив означава да правиш неща, с които можеш да се доближиш до хората, да им покажеш нещо и да ги намериш да се замислиш. Моите изразни средства са всички иззброени неща до сега. Остава да намеря най- важното а именно Любовта!"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay