Ще има ли сезон 3 на The Kardashians и какво знаем за него

Май няма нужда да задаваме въпроса дали Кардашян ще пускат нов сезон на своето риалити. Това е все едно да попитаме дали слънцето ще изгрее утре сутрин. След всички тези години на екран наистина няма логика да спрат точно сега.

След като техният сериал Keeping Up with the Kardashians бе излъчван в продължение на 14 години, семейството се отправи към Hulu за ново шоу, което нарекоха The Kardashians, чиято премиера беше през април 2022 г. Вторият сезон вече е налице в стрийминг платформата.

Но ще продължи ли риалитито в трети сезон? Какво знаем за това дали най-известното семейство на света ще се върне отново? Отговорът на това е категорично ДА. Ето какво знаем за сезон 3 на The Kardashians.

Както споменахме по-рано, сезон 2 на риалитито вече е достъпен в платформата Hulu. През този сезон можем да очакваме бегъл поглед върху бившата връзка на Ким Кардашян с Пийт Дейвидсън, втората бременност на Кайли Дженър със сина ѝ, чието име все още не знаем, сватбата на Кортни Кардашян с Травис Баркър, новия син на Клои Кардашян и Тристан Томпсън и присъствието на семейството на Met Gala 2022.

Премиерната дата за сезон 3 все още не е обявена, но Кортни Кардашян потвърди пред E!Новини, че снимките са в ход. Още през март Variety съобщи, че Hulu планира два сезона на сериала с общо 40 епизода. Сега знаем, че първият сезон е бил само 10 епизода. Ако все още се придържат към първоначалните си намерения, то това би означавало, че можем да очакваме и трети, и четвърти сезон. Все пак 2022 г. бе богата на епизоди...

Какво можем да очакваме в третия сезон?

Дейностите на семейството винаги се разпространяват светкавично в социалните мрежи и медиите, което би могло да подскаже какви ще бъдат сюжетните линии в шоуто. Но с всеки изминал сезон те винаги измислят по нещо ново и изненадващо, така че със сигурност няма да ни доскучаят!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay