5 любими цитата: Спечелете “Красиво начало” на Кристина Лорен

Три горещи романтични истории, събрани в един бестселър

5 любими цитата: Спечелете “Красиво начало” на Кристина Лорен

Вероятно ви е попадала поне една от трите книги, подписани от Кристина Лорен, които предизвикаха истински фурор в света на романтично-еротичната литература. Става дума за вълнуващите заглавия "Красив играч”, "Красив непознат” и "Красив негодник”.

Сега почитателите на поредицата, а и хората, които търсят грабващо вниманието четиво, ще могат да се насладят на три нови горещи истории, побрани в бестселъра "Красиво начало” (изд. "Егмонт”).

Те също са дело на двете дългогодишни приятелки Кристина Хобс и Лорeн Билингс, които пишат под псевдонима Кристина Лорен. Вдъхновени от успеха на своеобразната трилогия, двете дават воля на въображението си, за да създадат съпътстващи я новели.

Книгата ще излезе на българския книжен пазар на 17 януари - и в хартиен, и в електронен формат. Тя предоставя възможност на читателите да се срещнат отново с двойките Макс и Сара, Уил и Хана, Бенет и Клоуи и да изживеят заедно с тях три щури, луди, горещи и много романтични новели. Заглавието се издава в 22 държави, а тепърва предстои да бъде филмирано от Constantin Film.

Днес в рубриката на Jenite.bg "Любими цитати” ще ви представим тъкмо тази книга за любов без предразсъдъци. В края на статията пък ще разберете как може да спечелите един от трите екземпляра "Красиво начало”. Уверяваме ви, че хич не е трудно, но пък е много интересно!

5 любими цитата: Спечелете “Красиво начало” на Кристина Лорен--------------------

Майка ми винаги казваше, че трябва да си намеря жена, която да не ми отстъпва по нищо.

– Не си позволявай да се влюбиш в някоя, която ще постави интересите и капризите си на първо място. Намери и обичай онази жена, която може да живее смело и безкомпромисно като теб. Намери жената, която ще те накара да искаш да бъдеш по-добър човек.

Така и направих. Няма спор, намерих жена, която наистина не ми отстъпваше по нищо. И какво стана? Тя направи живота ми истински ад. И живее, за да издевателства върху мен. Жената с голяма уста. Уста, която искам да залепя с тиксо… и в същото време да целувам.

--------------------

Какво ли щеше да се случи, ако се бяхме срещнали, когато бяхме на по двайсет и две-три? Щяхме да съборим до основи това място и вероятно връзката ни нямаше да издържи повече от седмица. Не е ли странно как всичко в живота трябва да се случи, когато съдбата реши да се случи, как срещаш подходящия човек точно в най-благоприятното време, нито по-рано, нито по-късно.

--------------------

– Райън, наред ли е всичко?

Минаха няколко секунди, поколеба си и накрая каза:

– Липсва ми… че не работиш за мен.
– Какво? – попитах с разширени очи.
– Знам, и аз не мога да се разбера. Бяхме кошмарен екип. Ситуацията беше извън контрол.

"Много слабо казано”, бих добавила. Фактът, че успяхме да работим заедно в един офис десет месеца, без да се пролее кръв, все още ме изненадва.

– Но… – Погледна ме и продължи: – …тогава те виждах всеки ден. Това правеше деня предсказуем, ти беше константата и го изпълваше със смисъл. И упорство. А аз те бутах назад и бутах, и бутах. Беше толкова забавно. Най-хубавото време в цялата ми кариера. И аз глупакът го бях взел за даденост.

Оставих чашата на масата и го погледнах в очите. Господи, колко обичах този мъж.

– Това… мога да разбера – казах и търсех подходящите думи. – Не мисля че на онзи етап разбирах какво имам… какво означава да те виждам всеки ден, независимо че по двайсет и седем пъти на ден се налагаше да се боря с импулсивното си желание да те отровя.
– И аз – каза той и се засмя. – И понякога се чувствам виновен затова, че толкова пъти си представях как те мятам през прозореца. Но със сигурност планирам да ти се реванширам за това – каза и отпи голяма глътка.

--------------------

Обичам да съм с теб. Обичам да работя с теб. Обичам да те гледам как работиш. Обичам да се карам с теб. Обичам да седя на дивана и да се смея с теб. Не мога да се сетя за нещо или някой, който да има по-голямо значение за мен. Не ми харесва да сме разделени. Когато си далеч от мен, сякаш взимаш дома ми със себе си.

--------------------

– Господи, Хана, къде си? – извика той.

В другия край, далеч от дансинга, Хана бавно остави плодовата си напитка, вдигна ръката си, украсена с брилянтен годежен пръстен, и извика:

– Този пръстен това ли означава? Да идвам да те спасявам?

Той поклати трескаво глава.

– Да!

--------------------

Спечелете "Красиво начало"

Jenite.bg съвместно с издателство "Егмонт България” даваме възможност на своите читатели да се потопят в света на романтиката и еротиката чрез този бестселър. От днес, 13 януари до понеделник, 19 януари може да се включите в нашата игра. На 20 януари 2015 година, вторник, ще бъдат обявени имената на трима от участниците, които ще получат по една бройка от романа на Кристина Лорен "Красиво начало”.

За да участвате, трябва само да...

1. Харесате статията чрез Facebook профила си.
2. Споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на следния въпрос:

Какво обичате в своя партньор?

Осмелете се да направите своеобразно обяснение в любов и участвайте в нашата игра!

Желаем ви романтиката никога да не напуска вашия живот! И не забравяйте, че всеки грозен край има потенциал да бъде красиво начало на нещо ново...

60 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 18.01.2015|20:53
Един много труден въпрос и в същото време прост за повечето хора. Обичам начинът по който усмивката му ме кара да се чувствам, все едно всичко от което се нуждае съм аз. Обичам това, че първия път в който очите ни се срещнаха той наистина ме видя, а не както другите погледът му да мине през мен. Обожавам начина по който се смее на шегите ми въпреки че не са толкова смешни. Обичам и това че когато съм тъжна или унила не ме оставя на мира докато не разбере защо и се опитва по всячески начин да ми върне усмивката. И най-вече обичам го защото с една дума или жест ме разтапя така, както първия път в който го видях.
2
Не е посочен 13.01.2015|19:09
Обичам чувството му за хумор,начинът по който си четем мислите и това как прави всичко,за да съм щастлива. :)
1
Не е посочен 13.01.2015|18:33
Обичам това, че след 6 години все още продължава да ме изненадва по най- различни начини. Това, че е най- добрият ми приятел и винаги ме подкрепя във всичко. Чувството му за хумор и добротата му.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay