Вълшебно лято във Франция лекува всичко в „Пътуващата книжарница на Ария“ от Ребека Рейзин

Излезе нов роман от Ребека Рейзин – „Пътуващата книжарница на Ария“, който връща читателите на френска земя за едно вълшебно лято.

Вълшебно лято във Франция лекува всичко в „Пътуващата книжарница на Ария“ от Ребека Рейзин

По книжарниците вече можете да намерите "Пътуващата книжарница на Ария" от Ребека Рейзин – своеобразно продължение на предишната ѝ книга "Пътуващото кафене на Роузи". Ребека Рейзин, дала на читателите три изкусителни романа за Париж –"Малката книжарничка край Сена", "Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула" и "Малкият парфюмериен магазин близо до Шанз-Елизе" – се завръща в любимата Франция, за да разкаже историята на най-добрата приятелка на Роузи, Ария.

Вълшебно лято във Франция лекува всичко в „Пътуващата книжарница на Ария“ от Ребека Рейзин

Ария се влюбва всеки ден... в книгите. Не, сериозно – тя вече е срещнала голямата любов на живота си преди години, но трагедия ги е разделила завинаги. Ария знае, че никога повече няма да се влюби. Героите от рафтовете на пътуващата книжарница, която тя нарича свой дом, са ѝ напълно достатъчни, за да запълнят всяка емоционална празнота в душата ѝ.

Волният живот, вятърът в косите ѝ, свободата всеки ден да се събужда под различно небе и да спи под звездите – това е животът, който Ария е избрала за себе си. А сега вече пътят ѝ е споделен от най-добрата ѝ приятелка Роузи, която също живее номадския живот в своята сладкарничка на колела.

Но една непредвидена вечер в караоке бар – и няколко неразумни чаши вино –запращат Ария право в обятията на Джонатан. Той е мил, очарователен и сладък, и всичко, от което тя би имала нужда, ако се интересуваше от връзки. Но клетвата си е клетва и Ария се отправя към безметежно лято във Франция с категоричното намерение да забрави изцяло за Джонатан.

Обаче страната на любовта крои свои планове. Възможно ли е френско лято, дневник от миналото, една чаровна усмивка и много, много книги да помогнат на едно ранено сърце да зарастне... и да намери отново любовта?

Вълшебно лято във Франция лекува всичко в „Пътуващата книжарница на Ария“ от Ребека Рейзин

"Пътуващата книжарница на Ария" (ИК "Сиела”) – забавната, романтична история на Ребека Рейзин – връща читателите отново в компанията на любимите героини Роузи и Ария, с които се запознахме за пръв път в "Пътуващото кафене на Роузи". Казват, че съвършената любовна история не съществува... но Франция винаги помага.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay