Любовта изкупва, но и води към ада във „Вишъс“ от Л. Дж. Шен

Нова книга от Л. Дж. Шен преплита изкушение, вдъхновение, любов и омраза в началото на хитовата ѝ поредица „Sinners of Saint“.

Любовта изкупва, но и води към ада във „Вишъс“ от Л. Дж. Шен

По книжарниците вече можете да откриете "Вишъс" от Л. Дж. Шен ("Крадецът на целувки", "В случай на чудо", "Спароу") – предисторията на трилогията "Ол Сейнтс", която започна с "Красиво безразсъдство", продължи с "Раненият рицар" и завърши в огън и жупел с "Разгневеният бог". "Вишъс" дава началото на най-популярната поредица на авторката "Sinners of Saint", очаквана дълго от българските читатели.

Любовта изкупва, но и води към ада във „Вишъс“ от Л. Дж. Шен

Подгответе се да се запознаете с родителите на гневния Вон Спенсър (главен герой в "Разгневеният бог") в първата част от смайващата трилогия "Sinners of Saint".

Байрън Спенсър. Наричат го Вишъс (от англ. – свиреп, порочен). Никой не го харесва и всички имат основателна причина за това. Целеустремен и амбициозен, той знае точно къде иска да стигне, за да получи всичко, което иска.

Вишъс не съжалява за нищо. Освен може би за едно – това, което е причинил на Емилия Леблан, единственатажена, която не може – и не бива – да докосва и с пръст.

Емилия знае добре какво е да нямаш нищо. Дъщеря на прислуга в богаташкия дом на семейство Спенсър, тя е свикнала да вижда лукс, който никога няма да може да си позволи. А сега е художничка, която отчаяно се бори за прехраната си.

Вишъс – синът на богаташите, в чиято къща е отраснала – все още населява кошмарите ѝ. В крайна сметка той лично се е постарал тя да бъде прогонена от дома си преди години и сега да живее далеч от близките си.

А сега той стои пред нея в Ню Йорк и отказва да си тръгне, докато тя не чуе неговото предложение. То може да ѝ помогне да успее с изкуството си, да я изпрати във висините на социалната стълбица, да осигури лечението на сестра ѝ.

Може да изкупи греховете на Вишъс... а може да запрати и двама им в ада.

"Вишъс" от Л. Дж. Шен слага начало на една от най-популярните ѝ и обичани поредици по цял свят. През долината на мрачните сенки на омразата двама врагове ще търсят път към изкуплението... и един към друг.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay