Когато грипът превърне почивката в кошмар

Предлагаме ви няколко решения на тази неприятна ситуация

Когато грипът превърне почивката в кошмар

Лятната почивка винаги е дългоочаквана и планирана отдалеч. Едно от неприятните неща, които могат да се случат по време на отпуската, е да се разболеете. Без значение къде обичате да почивате - на море или планина, летният вирус може да ви достигне навсякъде.

Организмът реагира на смяната на обстановката и това води до различни видове дискомфорт. Висока температура, цистит или разстроен корем са само част от неприятностите, които могат да ви споходят.

Съветваме ви, когато тръгвате на почивка, за всеки случай да се снабдите с най-необходимите медикаменти. Ако все пак в цялата лудница при приготвянето на багажа сте пропуснали лекарствата, сме ви подготвили лесни домашни рецепти, които можете да изпълните с продукти, които се продават навсякъде.

Как да подходитe, когато имате...

Разстроен корем и повръщане
Смяната на обстановката, която включва и различна храна и вода, може да доведе до тези неприятни състояния. Ефикасно средство срещу диария е шипковият чай. Той се продава в повечето хранителни магазини.

Друго, което можете да си направите, е да залеете една супена лъжица захар, една чаена лъжичка сол и една непълна кафена лъжица лимонтозу с половин литър гореща вода. Получената течност се пие през пет минути, като всеки път се приема по една чаена лъжичка.

Още полезни съвети за това как да подходите, когато почивката ви разболее, ще намерите във fitwell.bg!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay