Погрижете се за кожата си с помощта на експертите от Bioderma

Къщата на Bioderma се превръща в дом на красотата, науката и грижата за кожата!

Погрижете се за кожата си с помощта на експертите от Bioderma

Грижата за кожата е едно от най-големите предизвикателства пред съвременната дама. Неблагоприятното влияние на редица външния фактори - слънчевите лъчи, замърсеният въздух, лошото качество на водата и дори на някои козметични продукти, могат да бъдат наистина опасни за здравето и добрия вид на вашата кожа.

Затова е много важно да бъдете наясно с това кои са най-ефективните методи за запазване младостта и красотата ѝ. Освен това е добре да знаете какъв е вашият тип кожа и кои са съставките, на които тя не реагира добре, и е по-добре да не използвате. Защото влиянието на отделните продукти при всеки човек може да бъде различно.

Ако искате да бъдете наясно с всичко това, ви препоръчваме да се доверите на Къщата на Bioderma. От 17 до 20 юни София е домакин на уникален за България проект - Къщата на Bioderma, където в подходяща за всички възрасти среда, в центъра на града, екипът на марката ще провокира интереса на публиката към грижата за кожата с акцент върху връзката между красотата и здравето.

Огромен интерес предизвиква "стаята” за компютърна диагностика, в която специален апарат прави анализ и 3D визуализация на всички недостатъци на кожата - увреждания от слънцето, пигментация, общо състояние на релефа, разширени пори и други проблемни зони. Услугата компютърна диагностика на кожата ще се извършва след предварително записан час на място в Къщата на Bioderma, до изчерпване на часовете в графика.

В "хола” на Къщата на Bioderma има специален тестер бар, където посетителите имат възможност да изпробват най-новата серия слънцезащитни продукти Photoderm Max Aquafluidе и да се консултират с експертите на Bioderma за правилните грижи за техния тип кожа.

Погрижете се за кожата си с помощта на експертите от Bioderma

Представител на тази серия е едно уникално технологично постижение, комбиниращо изключително флуидна текстура със сух завършек и много висока защита - Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+/ UVA 24, който осигурява първата слънцезащита с аквафлуидна текстура и сух завършек. Комбинацията в него на 3 пудри улавя излишния себум и контролира отразяването на светлината. Подходящ е за всеки тип кожа, дори за комбинирана и мазна. На събитието ще имате възможност да разберете повече и за други продукти от серията.

Като всеки истински дом и в Къщата на Bioderma има обособена "детска” стая, където най-малките посетители в поредица от забавни образователни игри ще научат как да превърнат слънцето в приятел, като дадат възможност на своите майки да се насладят на време за себе си, посветено на красивата и здрава кожа.

Къщата на Bioderma се намира в София на площад "Батенберг" срещу Национална художествена галерия в Градската градина. Очакваме ви всеки ден от 17 до 20 юни от 10.30 до 19.30 часа!

Погрижете се за кожата си с помощта на експертите от Bioderma

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay