Да усетиш уханието на Дейвид Бекъм

Звездно ухание: мъже по парфюм

Чудили ли сте се как ухаят едни от най-известните и желани мъже в Холивуд? Е, няма нужда да си представяте, ние ще ви кажем.  

 

Антонио Бандерас: The Secret, 25$

"Ще стана на 50 тази година и вече се чувствам наистина зрял, по един много ясен и чист начин." - обяснява промяната в предпочитанията си за аромат Бандерас. Той е зарязал леките ухания и е заложил на тежък парфюм с мирис на кожа, пипер и канела.

 

50 Cent: Power By Fifty Cent, 50.50$

Ако искате да помиришете превъзходството и силата, просто се доверете на 50 Cent. "Наистина исках да бутилирам чувството, което силата дава, за да го споделя с феновете си.". Рапърът е използвал мирис на лимонови листа, черен пипер, кориандър и

 

Ъшър: VIP, 50$

"Смятам, че ароматът е един от най-важните инструменти за съблазняване." Именно това е накарало рапъра да направи свой собствен парфюм. "Жените твърдят, че обожават миризмата на мъж. Аз разработих нещо повече - ухание на джентълмен, така че определено трябва да го пробвате!".

 

Дейвид Бекъм : Pure Instinct, 29$

"Исках да създам елегантен аромат, който ще подхожда на всеки индивидуалист, независимо какъв е стилът му." Парфюмът е свеж и динамичен, също като човешките инстинкти. Съдържа основен аромат на помело, с нотки на розмарин, градински чай, лавандула и кедър.

 

Пи Диди: Sean John I Am King, 54$

Какво е едно име? Всичко! Поне докато говорим за новия аромат на Пи Диди. Той смята, че всички мъже са наследници на крале и докато вярват в това, могат да постигнат всичко. Нетрадиционната комбинация между свежи, плодови и мъжествени ухания прави парфюмът идеален за истинските играчи в живота.

 

Патрик Демпси: Unscripted, 30$

"Този аромат олицетворява двама души и силата на връзката между тях.". Така Патрик Демпси обяснява сексапилната кампания на парфюма му, в която участва съпругата му, с която имат връзка от 10 години. Тя същевременно е криейтив мениджър на компанията за козметика "Avon”. Парфюмът се състои от основно ухание мандарина, аромат на дърво и зелена смокиня.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay