Ммм, сочно! И полезно за природата

Най-новият приятел на устните

Най-новият и най-добър приятел на устните ви през лятото ще бъде глосът Lancome Natural Juicy Tubes by Yayoi Kusama. И както подсказва името на мини продукта, той е плод на артистична и ароматна колаборация между козметичния гигант и известната по цял свят с нестандартните си творчески хрумки Яйои Кусама.

Подхранващият и овлажняващ гланц за устни е изцяло натурален, не съдържа никакви оцветители, нито консерванти, и е много приятен не само на вид, но и на вкус - можете да изберете между аромат на какао, кайсия, мед, малина, ванилия и грейпфрут.

Този разкрасяващ продукт е добра новина не само за любителите на модата и макияжа, но и за защитниците на природата и феновете на еко и био начина на живот.

Опаковките на Lancome Natural Juicy Tubes не замърсяват околната среда, защото са напълно разтворими. Така че - каквото и да правите, изваждайки тази мини магия за хубост от чантата си, ще направите не само устните си по-красиви, но и няма да замърсите майката Земя.

Все пак, лятото е зад ъгъла. Предизвикайте го с един свеж гланц, и то само на цената от 15 долара. Можете да поръчате тук.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay