Погрижете се за тялото си отвътре и отвън, за да постигнете желаната хармония

Храната за тялото е толкова важна, колкото и тази, с която се храним

Погрижете се за тялото си отвътре и отвън, за да постигнете желаната хармония

В този забързан свят, в който спокойствието е дума табу, всички бихме искали да намерим онова чудодейно средство, което да ни спаси от нервите, да ни накара да се усмихваме повече и да приемаме живота такъв, какъвто е. За да го постигнем е нужен баланс между вътрешния ни и външен свят. Нужно е да се вгледаме по-дълбоко в това, което ни плаши, което ни радва и което ни кара да се чувстваме добре.

А за да постигнем този душевен мир, трябва и да сме удовлетворени от всичко около нас, включително и от това как изглеждаме и дали се харесваме на хората. А  в голяма степен за това влияе храната, която даваме на тялото си. И като говорим за храна, става дума не само за това, което ядем, а и това, което слагаме на кожата си. Както съставките на храната са важни, така и съставките на нашата козметика са от голямо значение.

Погрижете се за тялото си отвътре и отвън, за да постигнете желаната хармония

На пазара вече е новата серия на Avon - Avon Nutra Efeects, като във всички продукти са добавени семена от чия. Продуктите са общо три - Хидратиращ крем за лице, ръце и тяло, Хидратиращ лосион за тяло и Интензивно възстановяващ SOS лосион за тяло, в който освен чия има и масло от маруля и ленено масло.

Обръщайте внимание какво давате на тялото си под всякаква форма,за да се усмихва и да се чувства приятно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay