Да се гордееш с годините си

Остаряването не трябва да ни притеснява... Напротив!

Певицата Фърги, една от най-младоликите звезди в музикалния шоубизнес, сподели, че не се страхува от годините си.

 

Знаменитостите се измъчват от напредването на възрастта си и започват неумолима битка с времето още на 30 години. Популярната изпълнителка Фърги върви срещу течението, защото коренно се откроява от останалите си колежки.

 

36-годишната певицата сподели, че не изпитва чувство за страх или срам от възрастта си. По всичко личи, че красавицата е без комплекси и не се смущава да обсъжда темата за годините си. Солистката на групата Black Eyed Peas постоянно се появява на кориците на известни списания, а в едно от интервютата си споделя, че времето отминава неизбежно и срещу това е невъзможно да се борим. Тя признава, че предпочита да насочва енергията си към други неща и да се бори срещу това, което наистина може да те накара да страдаш.

 

Певицата не се ограничава с храната, но бързо може да се възстанови и да възвърне нормалното си тегло, въпреки че единственият й проблем е дисциплината.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.06.2011|13:40
Изобщо не изглежда на 36, дори бих казала, че 30 са ѝ много. Няма изобщо от какво да се притеснява нито за килограмите си, нито за годините си и на 50 пак ще бъде толкова красива. По-добре да бъде естествена, защото хората не харесват изкуствените жени, каквито са повечето ѝ колежки.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay