Красавицата от Венецуела

Тя грабна титлата Мис Свят 2011 сред 122 претендентки

Снощи в Лондон се състоя 61-тото юбилейно издание на конкурса Мис Свят 2011, чиято титла грабна 21-годишната Мис Венецуела - Ивиан Саркос.

Най-красивата в света доказва, че не винаги клишетата са верни, и красивите жени могат да бъдат и интелигентни. Ивиан Саркос е дипломиран специалист по човешки ресурси и в момента работи в компания, която се занимава с радио и телевизия.

Подгласнички на кралицата на красотата станаха представителките на Филипините и Пуерто Рико, които се наредиха съответно на второ и трето място.

Интересно е, че юбилейното издание на състезанието се състоя в английската столица, където през 1951г. конкурсът се провежда за първи път под името "Бикини конкурс".

Освен това този път участничките в ожесточената надпревара бяха рекордния брой 122, сред който ѝ представителката на България Ваня Пенева.

Красавицата не успя да се класира сред първите 30, но за нейно, а и наше щастие, казанлъчанката спечели първо място в онлайн гласуването за "Мис Свят". Тя поведе с резултат от 51.5% - гласуване, стартирало на 18 октомври и завършило на 6 ноември в 0.00ч. Поздравления на нашето момиче! Тя заслужава истински адмирации.

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 08.11.2011|11:24
На това се казва неземна красота! Според моите виждания, венецуелката надминава по хубост дори манекенките от Victoria's Secret. Браво на журито!
1
Не е посочен 07.11.2011|16:28
Във Венецуела конкурсите за красота са религия, страната вероятно вече оглавява и класацията по брой миски от подобни престижни световни конкурси и с право – такава екзотика и женственост излъчва тазгодишната носителка на титлата. :) Браво на Ваня, вдъхва на надежда, че един ден и ние ще възвърнем позициите си от времето на Жени Калканджиева. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay