Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Антоанет Пепе е една от първите влюгърки, които следим изобщо. През годините животът ѝ придобиваше различни обрати и през цялото това време ние се вдъхновявахме от нея по отношение на начина ѝ на живот и дори стила ѝ на обличане. Ети, както я наричат всички нейни фенове, притежава собствен стил, който съчетава последните модни тенденции, но се откроява и със своята уникалност. Затова днес решихме да разгледаме тоалетите на Пепе и да се вдъхновим от нейните най-красиви и женствени визии.

Винаги сме свързавили стила на Ети с пастелниите, меки тонове. Това е и детайлът, който най-много припознаваме като свой в нейния стил. Ето кои са любимите ни попадения!

Розов акцент

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Розовото е неотлъчно до нас и смятаме, че всяка дама трябва да има поне един розов елемент в гардероба си. Тук Ети е разчупила бялата риза и тесните дънки с ярко сако в този така любим цвят. По този начин тя е придала на тоалета си елегантност и доза кокетност.

Палто с пух

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Идеално за зимата, в случай че искаме д посрещнем студа със стил. В първия вариант Ети е заложила на дънково палто с ръкави от пух, което би могло да бъде носено както във всекидневието, така и за по-официален повод. Вторият вариант, който инфлуенсърката ни предлага е палто в цвят пепел от рози с огромна яка от пух. Нежно, сладко и женствено - не мислите ли?

Рокля от сатен

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Ех, ако можехме, щяхме да притежаваме всяка една сатенена рокля на този свят. Ети е избрала рокля с дълги ръкави в цвят бордо и обувки на висок ток в бежово. Този тип тоалети придават сексапил и женственост и определено тази рокля е любимото ни попадение от този списък!

Шапка с периферия

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Понякога имаме нужда от точния аксесоар, който да помогне на визията ни да изпъкне. Ефектната шапка е в състояние да придаде нестандартен вид на всеки тоалет и да ни накара да изглеждаме необикновено. 

2 20
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay