Крадем идеи от гардероба на: Галена

Крадем идеи от гардероба на: Галена

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Галена е една от най-популярните изпълнителки в жанр, който получава смесени реакции от публиката. Но стилът на певица е нещо съвсем различно. Докато сме свикнали да свързване поп-фолка с кич и безвкусица, то Галена категорично опровергава този стереотип. През годините тя разви стила си до неузнаваемост и в наши дни тя определено се е превърнала в една от най-емблематичните модни икони в страната. Къде с помощта на стилисти, къде - не, Галена не спира да ни впечатлява с модерни, стилни и грабващи визии. Вижте за какво става въпрос!

Рокля в оранжево

Крадем идеи от гардероба на: Галена

Ръкавите с пера станаха много популярни още през зимата. Тук обаче преминаваме на следващото ниво, което е ето тази убийствена оранжева рокля, с която никоя дама не би останала незабелязана. Впечатление правят и обувките на изключително висок ток, които обаче придават елегантност на крака, заради фината каишка. Дизайнерската чанта, разбира се е детайл, без който не можем да минем!

Семпло, но стилно

Крадем идеи от гардероба на: Галена

Черна тениска и дънки чарлстон - семпла, но много модерна визия, която обаче повечето от нас биха съчетали с маратонки или кецове. Ние адмирираме Галена за това нейно решение да заложи на заострени боти на ток.

Костюм в цвят фуксия

Крадем идеи от гардероба на: Галена

Oversize сако и панталон - истинска класика. Белите тениска и маратони контрастират перфектно с цвета на костюма и ни пренасят в дългоочакваната пролет, която нямаме търпени да дойде Предимството на този тоалет е, че може да се носи и в офиса и на среща с приятелки - и в двата случая ще бъдете неотразими.

Предизвикателен сет и животински мотиви

Крадем идеи от гардероба на: Галена

Винаги сме харесвали полите с дълбока цепка, но признаваме, че понякога могат да окажат нож с две остриета и да ни накарат да изглеждаме вулгарно. В случая Галена изглежда чудесно, съчетавайки асиметричната пола с изрязана блуза с дълги ръкави! Дали става въпрос за сценична визия, екстравагантна модна фотосесия или тоалет за вечер навън, то тук важен е акцентът - жестоки ботуши с животински принтове.

Малка черна рокля

Крадем идеи от гардероба на: Галена

В месеца на жената (а и не само) трябва да се елегантни и да разгърнем целия си сексапил. Ето тази рокля с дълги ресни подчертава фигурата перфектно и в нея Галена изглежда чудесно!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay