Крадем идеи от гардероба на: Кристина Нгуен

Крадем идеи от гардероба на: Кристина Нгуен

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Попаднахме на профила на Кристина Нгуен и на момент останахме очаровани. Тя има невероятно чувство за стил и ни показва как можем да носим дрехите си по необикновен начин. Беше ни трудно да изберем само няколко тоалета, тъй като Кристина наистина се облича страхотно и всяка нейна визия ни допада. Но все пак трябваше да подберем. Ето кои идеи бихме откраднали с удоволствие.

Сатенена рокля с пуловер

Крадем идеи от гардероба на: Кристина Нгуен

Наскоро ви показахме как можете да носите сатенени рокли и през студените сезони. Ние самите имам абсолютно същата червена рокля, но никога не сме се сещали да я комбинираме по този начин -  с пуловер и кубинки. Единствената разлика при нас би била в обувките. Тъй като сме почитателки на високия ток ще опитаме комбинацият с високи ботуши.

Риза/рокля

Крадем идеи от гардероба на: Кристина Нгуен

Топ предложение за сезона са именно роклите тип риза. А карираният десен прави визията още по-актуална за този период от годината. Кристина е избрала стилна комбинация с черни боти, черен колан и малка черна чанта. Какво повече можем да искаме?

Бюстие и сако

Крадем идеи от гардероба на: Кристина Нгуен

Тази комбинация е изцяло в наш стил. Обожаваме подобни тоалети, но рядко се осмеляваме да ги носим. Кристина е ослепителна в бяло бюстие и дълг сако в същия цвят. А ефектният грим добавя перфектен завършек на визията.

Колан с голяма катарама

Крадем идеи от гардероба на: Кристина Нгуен

Представяме ви още едно ефектно предложение за носене на сако. Този път Кристина ни предлага визия със закопчано сако и колан с катарама, който служи като стилен акцент в тоалета. Коженият панталон пък идеално се вписва в цялостната визия и придава доза сексапил. Не можем да пренебрегнем и предизвикателната блуза от прозрачен черен плат с яка тип поло. Право в десетката!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay