Крадем идеи от гардероба на: Радостна Мама

Крадем идеи от гардероба на: Радостна Мама

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Радостина Христова е известна в социалните мрежи под псевдонима Радостна Мама. Тя е шармантна, весела и от нея винаги струи позитивизъм и енергия. Ради е майка на двама прекрасни сина и заедно с това препуска измежду работните ангажименти и изявите в мрежата. Понякога се чудим как успява да се справи с всичко това без да загуби дори и за секунда усмивката от лицето си.

Но освен със своя енергичен и разнообразен начин на живот, Радостна Мама впечатлява със своя усет за стил. Бихме го описали с една единствена дума - розово. Сигурни сме, че тя няма да възрази, защото този цвят е нейната запазена марка. И тя го прилага в тоалетите си по най-различни начини.

Навлизаме в света на Радостна Мама с гръм и трясък. Тази рокля напълно описва същността на Ради - екстравагантна, женствена и щура. Освен, че роклята изглежда като изваден от кутия на кукла Барби тя е и перфектна за случаите,в които искате да бъдете забелязана.

Крадем идеи от гардероба на: Радостна Мама

И докато сме на тема "рокли" ще обърнем внимание на една не по-малко впечатляваща такава. Тук розовото преобладава отново, но този път е преплетено със зелено, жълто и бяло в нежни завъртулки. Долната част на роклята е набрана в стил Солей, а яката е украсена със стилна панделка. Къде бихте носили тази рокля? Ако я имахме, нямаше да я съблечем никога!

Крадем идеи от гардероба на: Радостна Мама

Радостна прилага розовото и в елегантни офис визии. на една от снимките виждаме инфлуенсърката с цикламено сако, съчетано с черна блуза и дънки. С този тоалет със сигурност ще освежите сивото работно място.

Крадем идеи от гардероба на: Радостна Мама

Последното предложение отново е със сако, но в тоалетът нежно се прокрадва и една пола, която е отново в... розово. Допада ни начинът, по който Ради е навила ръкавите на бялата си риза, създавайки интересен ефект под сакото.

Крадем идеи от гардероба на: Радостна Мама

Ние със сигурност се изпълнихме с много положително настроение след всичкото това розово. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay