Крадем идеи от гардероба на: Славина Думбалска

Крадем идеи от гардероба на: Славина Думбалска

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Тази седмица ще бъдем много секси и провкативни. Топва е така, защото ще се поразровим в гардероба на самата Bad Bitch Славина, която покори мрежата със своята ослепителна визия. След грандиозния успех на дебютната ѝ песен Bad Bi4es, Славина ни разби в новата си песен "Чиста съвест". Ако още не сте се насладили на горещото видео, можете а го направите по-долу.

А сега нека да надникнем из модните пападения на певицата и да видим кой тоалет се превърне в наш фаворит.

Славина почти винаги залага на прилепнали облекла, които подчертават фигурата ѝ. А тя определенено има какво да ни покаже и отлично знае как! Емблематичен за нея е този кожен корсет, който крещи "секси". Така актуалните бюстиета присътват и в нашия гардероб като задължителен аксесоар за лятото.

Крадем идеи от гардероба на: Славина Думбалска

Споменахме лятото и моментално ни се приходи на море. А какво море би било, ако не сме с подходящия бански, в който да се почувстваме като истинска русалка? На помощ за идеи идва именно Славина с нейния черен бански, който обгръща тялото с предзвикателни връзки. Моделът е ефектен и нестандартен, а в момента и много популярен тренд.

Крадем идеи от гардероба на: Славина Думбалска

Знаете, че голямата ни страст са сатенираните рокли. Славина блести в синя рокля с дължина под коляното в съчетание с висок ток. Това е наистина неотразима комбинация, подходяща за вечер, прекарана навън.

Крадем идеи от гардероба на: Славина Думбалска

А черешката на тортата за днес е екстравагантният електриков сет от две части, с който привлекателната певица се появи в предаването на Николаос Цитиридис. Перата в горната част на бюстието придават закачливост на визията, което е типично за свободния дух на Славина. 

Крадем идеи от гардероба на: Славина Думбалска

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay