FOREO представя ново поколение на емблематичната си колекция LUNA като NFT в метавселената

FOREO представя ново поколение на емблематичната си колекция LUNA като NFT в метавселената

Шведският beauty-tech иноватор FOREO e първата марка за грижа за кожата с дигитализирана версия на свой водещ продукт като NFT преди конвенционалното му пускане на пазара. Марката току що постави най-новата колекция LUNA 4 на своята емблематична четка за почистване на лице в блокчейна. Четвъртото поколение LUNA е най-нежната силиконова четка за почистване, правена някога и най-добрият начин да получите здрава кожа. Гамата LUNA 4 включва: LUNA 4, LUNA 4 MEN, LUNA 4 plus, LUNA 4 mini, LUNA 4 go и първият уред за тяло на бранда LUNA 4 body.

Дръзкият ход на представяне на новите продутки на компанията в нетавселената е отговор на тенденцията дигиталните токени да се налагат като гореща тема в индустрията за красота. Появата на блокчейн технологията и пускането специфични за козметичната индустрия NFT-та, стимулират иновациите в целия сектор. С дигиталните токени, разпространяващи се в индустрията, марките за красота вече имат възможност да променят начина, по който продуктите се купуват и продават и FOREO знае това. Технологичният гигант също планира да предостави всички приходи от NFT на три благотворителни организации: Tjejzonen, Hope Givers и National Scleroderma Foundation, като част от постоянните усилия на марката за насърчаване както на грижата за кожата, така и на психичното здраве.

"Сега марките имат възможността и отговорността да променят начина, по който техните продукти достигат до крайните потребители. Това е особено важно за индустрията за красота, често критикувана за определяне на недостижими стандарти за красота и оказване на влияние върху психичното здраве на нашето общество. FOREO хуманизира своя бизнес подход, като изгражда сплотена общност, основана на доверие. С LUNA NFT ние използваме технологиите, за да разширим връзката между красота, здраве и технологии, като поставяме акцент върху това как се правят продуктите и резултатите, които те осигуряват. А по този начин проправяме пътя към социално отговорната красота", обяснява Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO.

FOREO представя ново поколение на емблематичната си колекция LUNA като NFT в метавселената

FOREO представя пет различни NFT-та, всяко от които представлява един продукт от най-новата колекция на марката: LUNA 4. Тя е флагманската гама, която компанията планира да утвърди като синоним на чиста и здрава кожа. Всяко NFT ще се предлага в 50 варианта, предоставяйки на потребителите изключителен достъп до ограничено издание от 250 NFT-та. Освен това FOREO пуска и едно специално издание на NFT, което да бъде продадено на търг. Художникът, който стои зад най-желаната част от цялата колекция LUNA, е Мариам, талантлива NFT дизайнерка, която бързо печели популярност и признание на доминирана от мъже NFT сцена. Цялата печалба от продажбата на NFT ще бъде дарена на благотворителни организации, помагащи на хора, които се борят с различни кожни заболявания и психични проблеми. Това включва парите от търга, както и всички възнаграждения, генерирани от търговията с NFT, затвърждавайки допълнително дългосрочния ангажимент на марката към дестигматизиране на проблемите с психичното здраве и създаване на самоустойчива здрава общност.

В световен мащаб депресивните разстройства са класирани с най-голям принос за нефатално влошаване на здравето. Съществуват редица кожни състояния, които са свързани с психичното здраве и макар индустрията за красота да има лоша слава с насърчаването на нереалистични стандарти за красота, днес се забелязва позитивна тенденция за плавен възход на нов тип красота. FOREO са иноватори във всичко, което правят, от продуктите до бизнес модела, поради което марката избра да стартира NFT и да се доближи до по-млада аудитория, която е под огромен натиск от недостижимите стандарти за красота. Като лидер в индустрията за красота и отговорна компания, FOREO предефинира какво означава да бъдеш красив чрез установяване на нов златен стандарт, който е свързан изцяло със здравето и любовта към себе си. Именно тези принципи дадоха началото на най-новата иновация на марката в почистването на кожата – гамата LUNA 4.

Харaктиристики на гамата LUNA 4:

LUNA 4 body

Най-голямата новост е дългоочакваната LUNA™ 4 body – масажираща четка за тяло с T-Sonic™ пулсации за ежедневно дълбоко почистване. Изработена от ултра-хигиеничен силикон, LUNA™ 4 body се състои от меки, устойчиви на бактерии силиконови влакна, които са 35 пъти по-хигиенични от четките с найлонови косъмчета. Клинично доказано е, че тя премахва 99% от замърсяванията и омазняването по кожата, което означава, че запушените пори и пъпките ще останат в миналото. Освен това е бързосъхнеща и непореста, т.е. не задържа бактерии и така не позволява да се разпространят същите бактерии и мръсотия по кожата ви следващия път, когато я използвате.

LUNA™ 4 body подобрява външния вид на целулита, като се насочва към течността, която се натрупва в колагеновите джобове. Чрез стимулиране на микроциркулацията, масажът с T-Sonic™ пулсации помага за разпределяне на мастните натрупвания. Поддържането на здравословно кръвообращение също означава, че хранителните вещества в тялото ви могат да стимулират производството на колаген – протеинът, който поддържа кожата ви здрава и еластична, което я прави по-малко податлива на набръчкването, причинено от целулита.

В допълнение, иновативната четка за почистване на тялото на FOREO ексфолира нежно мъртвите кожни клетки и врастналите косъмчета, без да е абразивна за кожата. Масажът с T-Sonic™ пулсации временно разширява порите, така че силиконовите допирни точки да могат да премахнат мръсотията и омазняване в дълбочина, което го прави перфектна подготовка за кожата ви да абсорбира дълбоко всички кремове или лосиони, които прилагате след това, предотвратявайки сухата кожа и врастнали косъмчета.

LUNA 4 plus

LUNA™ 4 plus е почистващо устройство 4-в-1 за грижа за старееща кожа, което включва емблематичните за FOREO технологии: микроток, червена LED светлина, релаксиращи T-Sonic™ пулсации и идва с една чисто нова технология за продуктовата гама на FOREO, NIR LED светлина. LUNA™ 4 plus е единственото устройство, което помага да таргетирате видимите признаци на стареене, докато почиствате лицето и шията. Инфрачервената LED светлина нежно загрява кожата, за да разшири временно порите, позволявайки на силиконовите допирни точки на LUNA™ 4 да достигнат до мръсотията и омазняването в дълбочина. А NIR и червената LED светлина са известни с това, че съживяват кожата и я правят да изглежда подмладена.

FOREO представя ново поколение на емблематичната си колекция LUNA като NFT в метавселената

Устройството е снабдено с микротокова технология, която стяга кожата и изглажда фините линии, осигурявайки най-добрия неинвазивен лифтинг на лицето в комфорта на вашия дом. LUNA™ 4 plus вече разполага и с анти-шокова система™, уникална интегрирана система, която измерва съпротивлението на кожата ви на електричество и автоматично настройва микротока в рамките на избрания от вас интензитет, за да пасне най-добре на кожата ви, гарантирайки терапия без дискомфорт, максимална безопасност и подобрени резултати. Гърбът на LUNA™ 4 пък осигурява ревитализираща фитнес процедура за лице, тъй като нискочестотните пулсации спомагат за отпускане на точките на напрежение на мускулите на лицето и подобряват лимфния дренаж, което води до по-сияйна кожа и намалена подпухналост.

LUNA™ 4 plus е клинично доказано, че премахва 99% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим и е 35 пъти по-хигиенична от найлоновите четки. 100% от потребителите съобщават, че усещат кожата си по-добре след почистване с LUNA™ 4 plus в сравнение след почистването на ръка, докато 98% от потребителите съобщават, че кожата им е по-гладка и мека, както и че забелязват по-добро усвояване на продуктите за грижа за кожата. И не на последно място, 90% от потребителите казват, че кожата изглежда по-млада и по-здрава.

LUNA™ 4, LUNA™ 4 mini, LUNA™ 4 go и LUNA™ 4 MEN

Останалата част от гамата LUNA 4 на FOREO също идва с подобрения – с още по-меки силиконови влакна, благодарение на които, LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go и LUNA 4 MEN се плъзгат още по-лесно по кожата, запазвайки нейната естествена еластичност. Тази нова колекция включва също режими на дълбоко и нежно почистване, пет различни модела на масаж и функция за заключване при пътуване.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, може да се присъедините към събитието за представяне на NFT-тата на FOREO и колекцията LUNA 4. Свържете с нас на pr@foreo.com или press@m3bg.com, за да получите покана на ексклузивното виртуално представяне на гамата LUNA 4 в метавселената на 22 септември. За да сте в крак с бъдещия растеж и иновациите на компанията, може също да посетите www.foreo.com или да последвате @FOREO_official в Instagram.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay