Винтидж по поръчка

Уникални аксесоари от Morgaine Alexandra

Случайно попаднахме на интересна възможност, която ни позволява да се сдобием с винтидж бижута изцяло по наш вкус. Обещанието е те да бъдат изработени в една-единствена бройка, специално за нас. Решихме да ви ги представим - в случай, че се колебаете как да арaнжирате тоалетите си за предстоящите празници.

Morgaine Alexandra идва от страната на легендарната Моргана ле Фей – Великобритания – и е "дъщеря" на креативната Morgaine Wade. Тя е работила като текстилен дизайнер за Burberry, French Connection и др. Оттам и любовта ѝ към платовете, които играят главна роля в изработката на екстравагантните колиета-яки на Morgaine Alexandra. 

Ето как се извършва процеса по изработката на аксесоар по поръчка: 

"Първо, гледаме роклята (ако сте си избрали такава) и обсъждаме материалите, цвета, ерата, за която бихте искали да напомня артикулът. 

След това Morgaine проучва и започва да измисля дизайна.

По време на процеса ще се консултира с вас чрез e-mail, за да бъде сигурна, че артикулът е точно такъв, какъвто си го представяте. 

Всеки аксесоар се нуждае от минимум 2 седмици (включително пощенската услуга)." 

За изработката можете да изпратите собствени платове, пера, копчета, брошки, които да бъдат интегрирани в интересното колие, гривна или аксесоар за прическа. Morgaine предлага и булчински услуги. В това отношение, интересна е възможността стари украшения със сантиментална стойност да бъдат вградени в сватбения тоалет и да бъдат с вас през целия ден, без да изглеждат скучно. 

Адресът на Morgaine Alexandra и винтидж аксесоарите по поръчка е: http://www.morgainealexandra.co.uk

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay