Гримовете на Аманда Сейфрид

Шест различни визии, постигнати с грим

Сигнално червено
Сигнално червено
Аманда Сейфрид е красавица с опасен чар. Когато се подложи на трансформация чрез грим, може да се превърне от невинно момиченце във фаталната жена. Екипът на Marie Claire е работил с нея по постигането на няколко различни визии за празниците. Блондинка със светлосини очи и невероятно правилни черти - точно това очаквахме от тяхната съвместна работа. И не сбъркахме.

Сигнално червено
Този грим отговаря на едно важно правило в изкуството на гримирането - акцентът трябва да бъде само в една област на лицето. За него са използвани прасковени сенки за очи с матиращ ефект и наситено червено червило, което прави устните ѝ неустоими. Червилото ѝ по-конкретно е с рубинен цвят, а цветът е "запечатан” чрез овлажняващ гланц със защитен фактор 18.

Чисто гола
Докато се е оставила в ръцете на професионалния гримьор, Аманда е споделила някои съкровени тайни от живота си. Като например, че е била уволнена от сапунен сериал, след като се е снимала в няколко епизода. Има и сценична треска и особено много се изнервя, когато участва в шоу програми. За освежаване не използва козметика, а студен чай. Споделя, че единственият грим, който носи в ежедневието си, е червено червило. А на този кадър е с дуо сенки за очи, минерална пудра, фон дьо тен с озаряващ ефект и балсам за устни с пчелен мед.

Замечтан поглед
На тази снимка в галерията Аманда е със слабопокривен фон дьо тен и продукт 2 в 1 - линия за вежди и очи. На устните си има само балсам за устни, но изглеждат готови за целувки. Сенките на очите ѝ са в пясъчен цвят, а идеалното допълнение за него е кафявата спирала.

Само по устни
Червилото може да бъде от оранжево-червено до бледосиньо. Правило номер 2 е обвързано с младежкия външен вид - най-лесният начин да изглеждате млади е като използвате минимално количество грим. Може само да прикриете несъвършенствата по кожата си и да изберете подходящ цвят за устните си.

Ретро мацка
Опушеният грим не е демоде, той е класика. Тенденциите от миналото остават актуални и до днес, а този грим е перфектното вечерно решение. Ефектът е постигнат със сенки за очи на прах в сиво-синята гама, водоустойчив черен молив и кремообразни сини сенки за разкош.

С цвят на пушек
Според специалистите, които стоят зад този ефектен грим, опушените очи биха могли да имат различна форма според случая. Черният автоматичен молив е само основа за опушените очи. Наситеността се определя чрез сенките за очи, като може да се използват и други тъмни цветове, освен черното. Тъмнозелено, виолетово и кадифено кафяво - тези цветове могат да съживят монохромното излъчване на опушения поглед.
18 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 30.12.2013|17:54
Жестока е тази Аманда. Уникално красива жена!
1
Не е посочен 28.11.2011|18:54
Страшно е красива тази Аманда. За последно я гледах в трилъра "Дилъри на време". Много сполучлива двойка изглеждаха с Джъстин Тимбърлейк, жалко, че в живота химията помежду им не се е получила. Смятам че тя няма излъчване на фатална жена, но гримът безспорно прави чудеса.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay