Дженифър Гарнър споделя съвети за страхотна кожа на 50

Когато става дума за знаменитости, в чиито съвети бихме се вслушали, Дженифър Гарнър се нарежда високо в списъка. Независимо дали става дума за препоръки за родителство, коса, фитнес или грижа за кожата, винаги се радваме да чуем мъдрите думи на Гарнър, тъй като 50-годишната звезда изглежда има перфектен живот, а безупречният ѝ външен вид е неоспорим. 

Наскоро тя сподели най-добрия съвет, който е получавала и той е свързан повече с инвестирането в кожата ви на ранен етап, отколкото с контрола на щетите.

Наскоро Гарнър каза, че по време на събитие през 2019 г. нюйоркският дерматолог Дорис Дей, доктор по медицина, споделила нещо, което ще продължи да бъде нейният основен съвет: "Нищо не изглежда по-добре в 50-те от слънцезащитните продукти в 20-те.”

"Това е най-истинското нещо, казвано някога", казва Гарнър. "Използвах слънцезащитен крем отрано и стоях далеч от слънцето, когато бях млада". 

Другият основен съвет, който Гарнър следва, идва от майка ѝ, Патриша, която също ѝ е дава мъдър съвет в ранна възраст. "Ако познавате майка ми, ще знаете, че тя не е специалист по грижа за кожата, но тя ми каза много рано, че лицето стига чак до гърдите ви. Така че нанасяй продуктите за грижа за кожата и на деколтето", спомня си звездата. Трудно е да се повярва, че нашата любима "Джена Ринк" вече е петдесетгодишна, но все още изглежда така, сякаш е на 30, така че с удоволствие ще последваме примера ѝ и ще се вслушаме в съветите ѝ. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay