Жена на годината... повече от една

Коя какво заслужи според сп. Glamour?

Тазгодишните награди за Жена на годината на сп. Glamour отличиха дузина известни дами, които са заслужили уважение, заради труда си в определена сфера.

 

На церемонията в Лондон Адел бе почетена с приза "Солов изпълнител на годината". Ким Кардашиян пристигна от САЩ, за да получи отличието си "Предприемач на годината". Сара Бъртън, творческият директор на модна къща "Александър Маккуин", бе удостоена с наградата "Дизайнер на годината".


Всеотдайната модна икона Виктория Бекъм грабна приза "Дизайнер на аксесоари". Австралийската певица и бивша съдийка в шоуто "Х фактор" Дани Миноуг бе обявена за "Телевизионна личност на годината". Бившето момиче на Бонд Джема Артъртън получи отличието "Филмова актриса на годината".

Сред останалите носителки на годишните награди Жена на годината на сп. Glamour са певицата Джеси Джей - "Жена на утрешния ден", певицата Ели Гулдинг - "Пробив на годината" и моделът и актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли - Специална награда "Изборът на редакторите".

 

 

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.06.2011|18:25
Да и е честито и бебчето и отличието на Ким Кардашиян . Щом "Glamour" я оценяват по този начин, значи бизнеса и се развива добре. Само няколко дни след като сюрпризира света с новината, че се е сгодила за баскетболната звезда Крис Хъмфис, носителката на отличието "Предприемач на годината" споделила със своите близки, че е бременна с първото си дете. То и без да казва си личи на снимката, че е качила малко килограми.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay