И в най-цветния гардероб има място за Черното

Винаги има място за черното

Най-новите модните тенденции повеляват да изведете на преден план най-ярката и изпълнена с цвят същност на модерната ви личност. Наелектризиращи неонови аксесоари вече могат да бъдат намерени навсякъде и във всеки магазин. И колкото и да обичаме новите тенденции и да ги прехвърляме по свой начин върху себе си, то не може да отречем силата на черното и неговото влияние, което въпреки промените продължава да си виси на закачалката или да се крие там някъде на долния рафт в гардероба.

Черното носи полъх на елегантност и изисканост. Облечен в черен костюм, мъжът изглежда интелигентно стилен. На токчета в черно, жената е секси, но същевременно елегантна. Комбинирайте черното със златни или сребърни обувки и моментално ще въвлечете визията си в игра на бунта и смирението. Черното е многолико и винаги на мода.

Така докато всички носят цветовете на дъгата тази пролет, тръгнете срещу тълпата и заложете на вечно стилното и винаги секси черно.

Монохроматичният тоалет може да е "убиец" на слънчевата пролет, но да включите черното в аксесоарите си е просто и лесно постижимо, тъй като то винаги може да намери приложение сред цветните сетове. Просто погледнете тези черни сандали на "Reed Krakoff", например. Те излъчват минималистичен шик, а контрастиращата черно-бяла комбинация е поразителна, но не доминираща. Връзката около глезена и огромният ток в стила на 70-те са перфектните акценти.


Събрахме в галерията чанти, обувки, бижута и колани, които карат ритъма на сърцата ни да препуска като галопиращ жребец и с абсолютно вдъхновение ви приканваме да инвестирате в такива аксесоари, които бъдете сигурни, няма да излязат от мода.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay