Как да постигнете перфектните червени устни

Как да постигнете перфектните червени устни

Червеното червило има силата незабавно да преобрази външния ви вид. Независимо от нюанса му, смелият червен цвят може да бъде перфектно допълнение към всяко облекло.

Ако искате да направите впечатление, най-важното е да намерите перфектния нюанс за вашия цвят на кожата и също да следвате правилните трикове.

Вижте нашите съвети и се научете как да носите червено червило:

Както споменахме по-горе, най-важното е да намерите перфектния нюанс. Ако не можете да определите тона на цвета на кожата си, ето какво може да направите. Нужно е да намерите нюанс, който да озарява лицето ви. Важно е да имате предвид и белотата на зъбите си. Червеното червило кара зъбите ви да изпъкнат, така че ако имате леко обезцветяване, то подберете червило, което да не е толкова наситено.

Използвайте правилни продукти. Смелите нюанси лесно се размазват. Това не би било проблем, ако ползвате матово червило. Но ако заложите на гланц, ви трябва предварителна подготовка. Не забравяйте да поставите на устните си подходящата основа, която ще помогне на червилото да остане на място.

Спасете се от червилото по зъбите. По-течните червила могат да оставят следи по зъбите ви. А и ако червилото е червено, ще станете доста забавна гледка. Спестете си главоболията с един прост трик. Оближете пръста си. Колкото и странно да ви се струва, трикът работи. Така излишното количество червило ще остане на пръста ви, а не на зъбите ви. Ако червилото не е толкова течно, можете да стиснете с устни салфетка. Така също ще отнемете ненужното количество.

Поиграйте си с текстурите. Ако имате по-плътни устни, може да експериментирате с матовите текстури. А тези, които имат по-тънки устни, трябва да заложат на лъскави текстури, които ще придадат обем на устните им. Не е излишно да използвате и молив за устни в съответния цвят спрямо червилото. Така ще оформите по-добре и по-лесно линията на устните.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay