Между чаршафите с Лиз Хърли

46-годишната актриса се съблече, за да рекламира новата си колекция спално бельо

Преди броени дни ви разказахме за най-искреното и лично интервю със знаменитост, което сме имали удоволствието да прочетем напоследък. В него очарователната Елизабет Хърли споделя, че в сърцето й винаги ще има място за Хю Грант, но в момента е щастливо влюбена в годеника си Шейн Уарн. 

Малко след тези откровения, Лиз представи на широката публика и новата си колекция спално бельо. Сами по себе си, предложенията в нея също разкриват интимни тайни от личния живот на красавицата, тъй като дизайните са изпробвани в собственото й легло. "Шейн обожава вкуса ми за спалнята. Опитвахме различни варианти у дома, за да видим кои ще ни харесат" - споделя звездата от "Остин Пауърс". Освен от личните креватни предпочитания на създателката си, колекцията е почерпила вдъхновение и от пътуванията й в Мароко и Индия.

Както знаем, освен актриса, Елизабет Хърли е и популярен модел. Няма нужда да търси чужди лица и тела, които да рекламират спалното й бельо. Вместо това самата тя се е снимала гола и прикрита единствено с одеало. Лиз скоро ще навърши 47 години, но не ни остава нищо друго, освен да се възхитим и да признаем - фигурата й изглежда перфектно. При това цените на предложенията й за спалнята са разумни - от 10 до 70 лири за артикул.

Дизайнът на възглавници и чаршафи не е накарал Лиз Хърли да се откаже от линията плажни облекла с нейното име. Всяка година тя предлага на почитателките си нови модели бански костюми, дрехи и аксесоари към тях. Показва ги върху собственото си тяло, разбира се, а част от предложенията й за 2012 можете да видите в нашата галерия.  

Между чаршафите с Лиз Хърли

24 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 28.05.2012|16:30
Като че ли с плажните облекла се справя по-добре.
2
Не е посочен 28.05.2012|10:06
невероятна е
1
Не е посочен 28.05.2012|09:16
как може да е на 46?!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay