Нокти "шоколадово мляко"- новата "вкусна" тенденция при маникюрите

Нокти "шоколадово мляко"- новата "вкусна" тенденция при маникюрите
Instagram

Що се отнася до тенденциите в прическите, най-новите визии изглежда са вдъхновени от животни: прически тип "медуза", "вълк" и дори "октопод". Що се отнася до ноктите обаче, изглежда, че всичко се ориентира към храната. Има популярните нокти "глазирани понички", новооткритите "ягодово мляко" и най-новата мания: ноктите "шоколадово мляко".

Тази тенденция започва да превзема социалните мрежи и трябва да се каже, че кафявото е новото "нюд". Актуалният нюанс е също толкова красив, колкото бежовите такива, нежен е и се съчетава добре с всякакви тоалети. 

Научете повече за тенденцията "шоколадово мляко":

Какво представляват ноктите "шоколадово мляко"?

Това е една от най-популярните тенденции за неутрални нокти напоследък. Преминаваме през всяка итерация на млечен цвят, от бадемово мляко през ягодово мляко до шоколадово мляко. Подобно на тенденцията "капучино", шоколадовото мляко е страхотен неутрален маникюр, който изглежда страхотно сам по себе си на къси или дълги нокти, което го прави много удобен за носене в широк диапазон от тонове на кожата.

Докато млечните нокти обикновено се отличават с бял, млечен основен цвят, а ягодово-млечните нокти имат полупрозрачно пастелно розово, шоколадово-млечните нокти имат светлокафяв цвят, който наподобява вида на шоколадово мляко, откъдето идва и името. Цветът може да варира от наситено шоколадово кафяво до светло шоколадово кафяво, в зависимост от това колко "шоколадов сироп" решите да добавите.

Как да получите този дизайн?

Добрата новина е, че този маникюр е много лесен за постигане, така че можете да си го направите и сами, без да се налага да посещавате маникюрист. 

Както при всеки друг маникюр, трябва да започнете с оформяне и подготвяне на ноктите. След това нанесете два слоя от любимия си кафяв цвят. Можете да използвате както по-светъл, така и по-тъмен нюанс. Следва един слой млечнобял лак, който ще придаде желания ефект. Накрая естествено завършваме с топ лак.

Идеи за нокти "шоколадово мляко":

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay