Обувките на сезона

Модната библия проповядва своите закони за обувките на студения сезон

Стилът не подлежи на оправдания. Температурите навън са изключително ниски, а дрехите за вкъщи -  най-удобни. Е, и? Това в никакъв случай не са причини, които да убият страстта на нас, жените, към стилните и стойностни дрехи и аксесоари. Напротив, чувстваме се предизвикани от климатичните условия, за да покажем най-доброто, на което сме способни.

Омотани в топли плетива, с уверени крачки на висок (или не съвсем) ток, сме решени да размахаме осъдително пръст на зимата и да ѝ докажем, че ниските температури не могат да убият любовта ни към стила.

И споменавайки тази наша любов, неизменно се сещаме за една всеобща страст - обувките. Високи и ниски, цветни и черни, удобни и неудобни - всичките си ги обичаме.

Високото им качество през най-студения сезон е от изключително голямо значение, за да се чувстваме комфортно през деня. Освен качествени обаче, зимните обувки трябва да са и стилни, а великата модна библия Vogue се е погрижила този сезон да ни представи най-добрите модели, с които можем да зарадваме краката си. Вижте ги!
 
Обувките на сезона






Пух, козина и мекота

Първата асоциация, за която напомнят тези меки предложения, е топлина. А имайки предвид какво се случва навън, със сигурност не бихме отказали да приличаме на белите мечки, чувствайки се толкова комфортно при ниски температури, колкото и те.







Обувките на сезона













Rock and roll

Кожените обувки са класика. Напомнят за дързост и увереност. Освен това изглеждат толкова възхитително както с ниска подметка, така и на висок ток.





Обувките на сезона 


Каубойки с боти

В списъка си със задължителните зимни обувки Vogue обръщат внимание и на каубойския стил. Този тип кожени обувки напомнят за дивия запад и приключения с храбри шерифи. По градските улици у нас няма как да яздим коне, но бихме се разходили с чифт каубойски боти, грабвайки вниманието на местните жители.



Обувките на сезона







Змийска смелост

С особени адмирации се отнася модната библия към обувките със змийска украска. На нас ни изглеждат прекалено екзотични и не смятаме, че са подходящи за всяка дама. Най-малкото с неправилното съчетание дрехи и силен грим, змийските обувки само ще засилят кичозния вид.







Обувките на сезона














На високо, но уверено

Обувките с високи подметки се доказаха като най-предпочитаната тенденция за сезона. Ако скоро сте се разхождали по централните градски улици, със сигурност сте ги забелязали, окачени по витрините. Освен че изглеждат секси, този тип обувки са удобни и подходящи за дами, които нямат опит на висок ток. Гаранция. Все пак и някои от нас са от тези неопитни, но мотивирани девойки. 

34 19
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay