Парти мигли за специален вечерен грим

Време е да заблестите

Парти мигли за специален вечерен грим

База за грим, дискретен руж, малко спирала и неутрално червило. Макиажът е женското оръжие срещу дребните несъвършенства по кожата и лицето – коригира неравномерния тен, извайва веждите, оптически уголемява очите и подчертава естествения контур на устните. Драматичният вечерен грим обаче е този, който изважда Жената котка на показ и е любимото дамско приложение на всевъзможните козметични благини, които несесерът ни съхранява.

Обзавели сте се със секси рокля и скандално висок ток, но все още ви липсва нещо мъничко, преди доволно да възкликнете "уау" пред огледалото. Декоративните мигли са идеалният акцент към празничния грим. С малко усилия ще се сдобиете с очи като от корица на списание. Колкото и опитна ръка да имате, ефектът на изкуствените мигли трудно ще постигнете само със спирала, дори и да е от висок клас козметика. Миглите от естествен или синтетичен косъм правят грима завършен, отварят окото и внасят допълнителна дълбочина на погледа.

Независимо дали сте почитателки на класическия опушен грим, или играта с цветовете ви се отдава, изкуствените мигли с декоративни елементи са идеалното допълнение към вечерния парти грим. Веригите магазини за козметика предлагат огромно разнообразие от модели и марки. Определящи са гъстотата и дължината на косъма, оцветяването, както и формата и извивката на комплекта. Вие избирате дали да си купите готови, оформени ленти или само снопчета, които да поставите по края на очния контур. Ако поводът, за който се гласите, позволява по-екстравагантна визия и сте експериментаторски настроени, заложете на лимитираните колекции декоративни мигли, украсени с миниатюрни камъчета или брокатена линия в основата на миглата. Модерни са декорациите от цветни перца и кристали. Онлайн магазините изкушават дамите с изгодни предложения при покупката на пакет от по няколко комплекта с изкуствени мигли. Така цената за един чифт драстично пада, а едновременно с това се сдобивате с цяла колекция модели.
Парти мигли за специален вечерен грим
Поставянето ви се струва огромно предизвикателство, но опитате ли веднъж, ще се разделите с предрасъдъците. Черното лепило докарва ефекта на плътна очна линия, но то е за по-сръчните. Начинаещите да заложат на безцветния му еквавилент. Продават се и мигли с предварително прикрепена залепваща лента. Значително по-лесни за поставяне, единственият им недостатък е, че не позволяват повторно поставяне, след като веднъж вече сте ги ползвали. Ако след консултация с продавача, у дома все пак се окаже, че сте закупили модел, който не ви пасва като дължина, не се паникьосвайте, а внимателно подкъсете комплекта с малка ножичка. Всичко, което ви е необходимо за поставянето им е почистващ лосион, лепило, пинсети и удобно огледало.

Предварително почистете лицето и го оставете да изсъхне, за да си спестите проблеми с нанасянето на лепилото. Използвайте пинсети при отстраняването на миглите от опаковката. Не забравяйте колко са фини и не бързайте, за да не ги скъсате. Поставете тънък слой лепило по цялата дължина на лентата в основата им. Не поставяйте лепило директно върху клепача, ако се разтече ще сплъсти собствените ви мигли и може лесно да попадне в окото. Внимателно поставете лентата възможно най-близо до корените на вашите мигли като започнете от вътрешния край на окото. Притеснете леко за няколко секунди. Оставете лепилото хубаво да изсъхне за минута-две и след това нанесете тънък пласт спирала, за да слеят естествените ви мигли с прикачените.

Веднъж щом примигнете пред огледалото ще се убедите колко променена и красива изглеждате. Заблестете за един по-специален празник!

40 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 30.12.2013|17:25
Аз нещо не си падам по такива дълги изкуствени мигли
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay