Сияйна кожа дори през зимата с новото устройство на FOREO

LUNA mini 3 работи с мобилно приложение и идва с ексклузивен „Glow Boost“режим

Сияйна кожа дори през зимата с новото устройство на FOREO

LUNA mini 3– една от най-големите иновации на шведския козметичен бранд FOREO– е вече тук. Смарт уредът за почистване на лице с анти-ейдж функции идва в компактна формаи може да осигури висококачествена грижа за кожата дори през един от най-предизвикателните сезони – зимата. Устройството се управлява през мобилно приложение и разполага с уникален "Glow Boost"режим, който гарантира по-чиста и сияйна кожа на лицето от снега навън.

В България LUNA mini 3, както и всички продукти на марката FOREO, могат да бъдат закупени с безплатна и безопасна доставка от www.foreo.com, а също и от www.notino.bg, като препоръчителна цена на LUNA mini 3 e 159 евро.

Сияйна кожа дори през зимата с новото устройство на FOREO

Далия Фернандес, продуктов мениджър на FOREO, споделя: "Красивата кожа винаги е била на мода, а самочувствието, което сияйното лице ни дава е несравнимо. Но ниските температури могат да се отразят зле на кожата на лицето. Затова няма по-добро време да се сдобиете с LUNA mini 3от сега. Това е нашият супер смарт уред, с който целим да помогнем на всички да постигнат траен блясък на кожата през зимата, а и след нея."

Кожата на лицето е една от най-важните части на тялото, която се влияе от навиците ни и обича постоянството. Внезапното понижаване на температурата и влажността се отразяват негативно на състоянието ѝ. Според опитния дерматолог д-р Шари Марчбейн раздразненията на кожата често се дължат на промяна в рутината ни, характерна за смяната на сезоните. Тя определя горещите душове и отоплението у дома през зимните месеци като двата най-големи виновника за това. И макар представата за дълга и студена зима без което и да е от двете да изглежда нереалистична, има стъпки, които могат да се предприемат в посока минимизиране на раздразненията на кожата в периода на адаптиране към променящите се температурни условия.

Сияйна кожа дори през зимата с новото устройство на FOREO

Далия Фернандес добавя: "LUNA mini 3 е най-иновативният уред на FOREO досега. Той е дългоочаквано допълнение към популярната ни продуктова линия от почистващи устройства LUNA, от която в момента се продава по един продукт на всеки 3 секунди в целия свят, и е обичана от известни личности като Криси Тейгън. Освен че това е първото проследимо почистващо устройство в света (през приложението можете да откриете къде точно сте го прибрали, ако сте забравили), специално за него ние разработихме и иновативния "Glow Boost” режим, който за 30 секунди гарантира сияен блясък на кожата независимо от времето навън."

Как се използва LUNA mini 3

Сияйна кожа дори през зимата с новото устройство на FOREO

Първата стъпка е да отключите и регистрирате вашето устройство. За тази цел трябва да активирате Bluetooth на своя смартфон или таблет, след коетода натиснете универсалния бутон, за да синхронизирате LUNA Mini 3 с приложението FOREO For You и да настроите предпочитанията си за почистване.

След като направите настройките в приложението, можете да пристъпите към същинската употреба:

● Премахнете изцяло грима, навлажнете кожата на лицето си и след това нанесете почистващия гел FOREO или друг гел за лице, който използвате.

● Натиснете универсалния бутон на LUNA mini 3 веднъж за режим на почистване или два пъти за режим "Glow Boost"*.

● Почистете лицето, като движите уреда с кръгови движения по бузите и челото и плъзгайки го нагоре и надолу по носа.

● Натиснете и задръжте бутона за 3 секунди, за да изключите устройството.

● Изплакнете и подсушете лицето си. Нанесете други продукти за грижа за кожата, ако използвате такива, и готово.

*Устройството автоматично ще се изключи след 30 секунди в режим "Glow Boost".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay