Стилна, удобна и за благотворителност. Чантата на Рене Зелуегър

Рене в ролята на дизайнер против рака на гърдата

Рене Зелуегър и дизайнерът Томи Хилфигър са обединили сили в името на благородна кауза, научаваме от Contactmusic. Актрисата е създала модел чанти, с които ще се набират средства за борбата с рака на гърдата.

 

Носителката на "Оскар" е създала светлокафява чанта от велур, която ще се продава за 299 долара. По 100 долара от всяка закупена бройка ще отиват във фонд, който подпомага жени, болни от коварната болест и ще покрива ежедневните им нужди.

 

"Това е едно от най-хубавите неща на тази инициатива, в която Томи Хилфигър взема участие пета поредна година. Много е истинско – помагаме директно на жените при ежедневните им лични битки: купуването на перуки или наемането на бавачки, или когато не се чувстват добре и имат нужда от бърз транспорт", смята тя.

 

Прабабата на актрисата е починала от рак през далечната 1969 г., а самата Рене е имала опасения, че страда от същото през 1996 г., но в крайна сметка туморите се оказали доброкачествени и актрисата се е разминала с ужасната диагноза.

 

Освен кауза, близо до сърцето й, инициативата е добра възможност Рене да провери дизайнерските си заложби. На въпроса дали мисли за развитие в тази посока, актрисата отговаря, че линия обувки й се "върти в главата" като идея.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay