Тъмен лак - какво и как

За този маникюр има противоречиви мнения

Тъмен лак - какво и как

Използването на тъмни лакове за нокти се посреща с противоречиви реакции в модната индустрия. Ще ви дадем няколко съвета, свързани с тънкостите на този маникюр, за да избегнете сконфузни ситуации.

 

На първо място, това е нож с две остриета. Понякога той може да бъде сметнат за неприемлив – зависи от средата, в която го носите. Имайте предвид, че е прието само късите нокти да се лакират в тъмен цвят. Който от своя страна изисква старателна поддръжка, тъй като отдалеч си личи, ако имате несъвършенства по маникюра си.

 

Важно е да знаете, че когато нанасяте такъв лак, е хубаво да започнете с основа. Така ще предпазите ноктите си от трайното боядисване, което понякога се получава, дори след като изчистите горния цветен слой.

 

Ако пък работите в консервативна среда, най-добре попитайте своя началник, дали е уместно да носите тъмен лак. Понякога той се счита за проява на инфантилност или пък се свързва с определени течения в музиката.

 

От друга страна, тъмният лак е перфектно и смело допълнение към всякакви тоалети. Опитайте да заложите на контрастите за още по-впечатляващ маникюр – декорирайте с различен цвят един или два нокътя на всяка ръка. И бъдете търпеливи да ви изсъхне лака, защото само едно невнимателно движение, и всичките ви усилия ще отидат на вятъра.

 

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 20.07.2011|10:37
Тъмният лак не е за всеки. Аз много обичам да се лакирам с тъмни цветове и най-вече с черен. Тъмните цветове нокти издават една дръзка и смела жена, но и предизвикателна в същото време.Те са особено подходящи за диско партита, където няма как да не останете незабелязани с един отличен маникюр с тъмен лак. Ако сте забелязали, много известни личности се лакират точно а цветове от тъмната гама и изглеждат зашеметяващо.
1
Не е посочен 19.07.2011|16:54
Аха-аха и да се види лицето на фотографа в ноктите на мацката от снимката :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay