Криси Тейгън и Джон Леджънд станаха родители на бебе номер 3

През август 2022 г. 37-годишната Криси Тейгън обяви, че е бременна след дълга борба и инвитро процедури. Днес, след всички безсънни нощи в болницата, гордият 44-годишен баща, Джон Леджънд сподели щастливата новина, че на бял свят се е появила дъщеричката им. 

Борбата за трето бебе започва още през 2020г., когато обявиха, че чакат бебе в музикално видео на Леджънд за "Wild". И както всяка друга двойка, те не очакваха нещо да се обърка. За съжаление, по средата на бременността, Тейгън трябваше да бъде настанена в болница и да спазва стриктна почивка. 

Първоначално всичко вървеше добре и тя дори информира феновете за състоянието си в Instagram, като каза, че тя и бебето са добре. Но след това състоянието ѝ се влоши и през октомври същата година тя сподели сърцераздирателната новина, че малкото им момченце е починало поради много усложнения.

Съкрушени, те трябваше да се върнат у дома от болницата без бебе. Бедният Тейгън дори не можеше да повярва, че това, което се случва, е истина. 

Но те не са се отказали да увеличат семейството си. Сега гордият баща потвърди, че бебето се е родило в петък, 13 януари. "Какъв благословен ден", каза той. И след всички борби, през които преминаха, наистина е така!

Двойката вече има 2 деца - син, Майлс Тиодор, и дъщеря, Луна Симон. Джон споделя, че са достатъчно големи, за да разберат какво се случва, така че и двамата очакват бебето с нетърпение. "Мисля, че те ще бъдат добри в това да бъдат голяма сестра и голям брат", казва той.

Тъй като бебето е заченато чрез инвитро, те разбират на деветия ден, че Криси е бременна. Решават да съобщят новината на децата доста рано. 

"Те знаеха, че ще сложим яйцеклетка в корема на мама. Така че те знаеха от самото начало”, каза певецът. И добави, че също така са знаели, че има шанс да не се получи, както се е случвало и преди.

Искрено се радваме за тях и им желаем всичко най-добро!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay