Кристина Агилера открито за радостите и трудностите на майчинството

Изпълнителката отправя призив към всички жени по света

Кристина Агилера открито за радостите и трудностите на майчинството

35-годишната красавица и майка на две деца Кристина Агилера е на корицата на новия брой на списание Women’s Health и има да каже много по темата за майчинството и колко трудно е то за една жена. В интервю за изданието Кристина споделя, че иска да даде кураж на всички майки по света, от които се очаква да вършат и невъзможното и да играят ролята на всеки един член в семейството.

Изпълнителката има 8-годишен син и дъщеря на 17 месеца и споделя, че те са нейната най-голяма радост, но не всичко в живота ѝ е розово. "От майките се очакват толкова много неща. Те трябва да дават, да снабдяват, да направят дома уютен. Трябва да забременеят, да имат деца, да кърмят. И на всичкото отгоре от нас се очаква да изглеждаме страхотно след всичко това. Трябва съпрузите ни да бъдат щастливи и да изглеждаме секси заради тях. Списъкът е толкова дълъг.”

Агилера споделя, че за за запази разсъдъка си, от време на време поставя себе си на първо място и прави своите лични нужди прииоротетни. "Да имаш деца е голямо щастие, обожавам да бъда майка, но жените трябва да намират време и за себе си. Ако някоя моя приятелка има бебе, винаги я питам дали се грижи за себе си достатъчно.”

Певицата разкрива, че майчинството е трудно и изморително, но децата ѝ я изпълват с неземна радост и светлина и се надява всички майки по света да се чувстват по този начин. "Бих казала на жените да не бъдат толкова взискателни към себе си. Ако има дни, в които не се чувствате уверени - добре, няма нищо лошо в това. Радвайте се на малките неща, грижете се и за себе си и се приемайте такива, каквито сте.”

Агилера разкрива, че нейната тайна за релаксация и повдигане на самочувствието е йогата. "Изисква време, за да се почувстваме добре в кожата си. Понякога все още ми е трудно да застана пред камера, особено в дни, в които не се чувствам добре. В такива моменти ми помага йогата, тя ме отвежда на едно по-спокойно място.”

Изпълнителката споделя, че обича да се глези и със СПА процедури, когато има повече свободно време. "Масажите ме разтоварват най-много. Когато съм изнервена и стресирана, това е нещото, което винаги ми помага.”

Кристина Агилера открито за радостите и трудностите на майчинството

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay