Кристина Апългейт за борбата с множествената склероза: "Не мога да ходя без бастун"

Актрисата обяви, че участието ѝ в сериала "Dead to Me" ще бъде последната ѝ роля

Кристина Апългейт разкри, че главната ѝ роля в "Dead to Me" може да е последният ѝ актьорски ангажимент, поради интензивната ѝ битка с множествената склероза.

"Ролята на Джен Хардинг е тази, която... кой знае, вероятно последната, която ще играя. С моята болест не знам колко съм способна. Но това беше подарък за мен.", каза 50-годишната актриса от "Женени с деца" пред Variety .

Апългейт, която беше диагностицирана с множествена склероза в началото на 2021 г., казва, че работата по сериала на Netflix ѝ е помогнала да научи на какво е способна.

"Не можех да работя тези 18-часови работни дни. Беше невъзможно.”, допълва тя.

Въпреки това, Апългейт споделя, че екипът и останалата част от актьорския състав са били изключително подкрепящи по време на снимките. Те редовно са били до нея и дори са отлагали снимки, когато тя е изпитвала физическа невъзможнст да извърши определени действия.

Въпреки, че актрисата прекъсва кариерата си пред камера, тя има намерение да се насочи към други сфери на киното и телевизията.

Апългейт за първи път говори за здравословните си проблеми през август 2021 г., като описа в Twitter проблемте, но и подкрепата, която е получила. По-рано този месец актрисата даде гласност на някои от усложненията, които е изпитала в резултат на заболяването, включително наддаване с 18 килограма.

"Не мога да ходя без бастун. Никога няма да приема това. Ядосана съм.", сподели звездата пред New York Times.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay