Кутия за всичко

Всеки предмет да си знае мястото

Кутия за всичко

В неделния следобед, когато всяка свободна минута бе блажена, а из стаята ми се носеше лека чил аут мелодия, реших да вкарам ред в хаотично разхвърляните си аксесоари. Цветни гривни, десетки чифтове обици, заплетени гердани, брошки, диадеми, ластици и изобщо всичко, което може да грабне погледа на едно суетно момиче. Неща със сантиментална стойност, които може и да не използвам, но не бих хвърлила.

За да цари мир и да живеят щастливо моите аксесоари, трябваше да им измисля алтернативен дом. Настоящият "шкаф за всичко" определено не бе най-добрият вариант, имайки предвид факта, че всичко в него се оплиташе и губеше. Досетих се, че имам две празни кутии за обувки, и малко красиви цветни тапети за стена, останали в килера. Оттам се роди идеята да свържа едното с друго, с помощта на лепило C 200 - задача, която запълни със смисъл и удоволствие два часа от уикенда ми.

Същото можете да направите и вие, а за целта са ви нужни красиви тапети, опаковъчна хартия за подаръци, салфетки или цветен картон - материалът избирате сами. Стари кутии от обувки със сигурност имате, а ако не, то сезонът е идеален за покупката на нов чифт топли ботуши.


Процедурата е лесна. С помощта на линия и молив измервате големината на кутията и отрязвате частите от материала, който след това залепяте с лепилото. Това е всичко! С малко свободно време и вдъхновение можете да подредите разхвърляните си вещи и да създадете повече свободно пространство в дома си.

22 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 24.10.2011|13:14
~^.^~ много добра идея ~^.^~
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay